Anja i Žanamari

Seksi slavljenice! "Nemam vene, staračke pjege, nemam sijede, boricu samo poneku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Alavanja i Žanamari Perčić u tridesetima se sjajno zabavljaju. Za DNEVNIK.hr otkrile su da su im tridesete najbolje životno razdoblje.

Rođendan danas slave dvije prave moćne, zgodne i poznate žene. Anja Alavanja i Žanamari Perčić u tridesetima se sjajno zabavljaju. Nikad nisu izgledale i osjećale se bolje, a potvrdile su to dame i u razgovoru za DNEVNIK.hr.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

"Imala sam zgodne planove kako obilježiti današnji dan, s obitelji i prijateljima, no virusi mog sina odlučili su drugačije. Naime, stariji sin je dobio, naravno usred noći, trbušnu virozu, pa smo danas u karanteni. Suprug mi nije olakšao stvar, jer je u Belgiji na poslovnom putu. Ali, zato je rekao da poželim što god hoću da mi donese s puta", priča nam Alavanja. Lijepa voditeljica, kaže, osjeća se bolje u 30-ima. "To su odlučne godine. Poznaš sebe, ali dobro upoznaš i druge. Uloga supruge i majke ti donese nove odgovornosti, ali i novu ulogu u kojoj se traži samopouzdanje, kako bi bila čvrsta ruka koja pomaže usmjeriti svoju djecu", dodaje voditeljica i priznaje da pazi što jede te redovito vježba.

"Prava sam disciplinirana djevica". Godinama se ne opterećuje. "Pa sad, da mogu birati, radije bi danas slavila 30. Ali, dobro me služe, nemam vene, staračke pjege, nemam sjede, boricu samo poneku, a iskustva puno! Volim svoje godine, donijele su mi dva sina i muža", zaključuje Anja.

Rođendan danas slavi i pjevačica Žanamari. Počastit će se, kaže, filmom! "Večeras ćemo se počastiti jednim filmom, jer ima tko paziti Gabi, pa ćemo uspjeti pogledati film do kraja i tome se neopisivo veselim", ističe Žanamari. S godinama izgleda sve bolje pa se čini da joj vrijeme zaista ide u prilog. "Hvala vam na komplimentima. Jednostavno sam sretna, ostvarila sam se kao supruga i majka, imam zaista divnog muža, a i naše zadnje pjesme, pogotovo duet "Pina Colada", ljudi obožavaju. Zaista nema puno više toga što si mogu poželjeti. Mislim da je to što vi čitate kao ljepota za mene jednostavno sreća".

Ni ona se, kao ni Alavanja, ne boji godina. Smatra da živi najljepše životno razdoblje. "Sad mi je najljepše razdoblje u životu. Veselim se budućnosti i svakoj bori smijalici koje produbljujem svaki dan smijući se sa svojim mužem i djetetom. To ne želim skrivati", zaključuje pjevačica. A mi ovim šarmericama želimo sretan njihov dan, i da ih bude još puno! Sretnih, zdravih i uspješnih!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene