Bit će još zabavnije!

Novi žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ima važnu poruku za gledatelje, pogledajte o čemu je riječ!

Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Indira Levak, Nives Celzijus, Maja Šuput, Frano Ridjan, Igor Mešin, Goran Navojec Frano Ridjan i Indira Levak Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin +0 Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Galerija

U šestoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' kandidate će ocjenjivati Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, a u našem videu pogledajte kako su najavili nove zabavne minute.

Nova, još zabavnija sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" počinje na proljeće, a pripreme su u punom jeku.

Frano Ridjan i Maja Šuput voditelji su showa i intenzivno se pripremaju, a među osmero kandidata showa su Siniša Ružić, Marko Braić, Pavao Medvešek, Mario Valentić, Neda Parmać, Lana Klingor Mihić, Lu Jakelić i Marina Orsag.

Kandidate će ocjenjivati Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec.

"Ljudi, gledajte s razlogom najgledaniji, najzabavniji, najdrugačiji show u Hrvatskoj na Novoj TV", poručila je gledateljima Nives Celzijus, kojoj je ovo treća sezona "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj sudjeluje.

"Mogu vam garantirati neizmjernu zabavu, to je nešto što se ne propušta. Bit ćemo bolji i zabavniji nego ikada, kandidati su bolji nego ikada, kao i članovi žirija", zaključila je Nives.

"Zauzmite pozicije, lijepo se smjestite u svoje naslonjače, otpustite kočnice, zaboravite na probleme jer mi smo tu za vas", poručuje Indira Levak. "Ekipa je najbolja i najuzbudljivija i sigurna sam da će vam biti uzbudljivo", dodala je.

Indira je istaknula kako joj je uistinu drago da je dio ovog projekta te je obećala da će svima slati pozitivnu energiju preko malih ekrana. "Kandidati su, naravno, najbolji. Ja ću kao članica žirija biti uvijek pravedna i konstruktivna jer mi je jako bitno da svi kandidati kako emisije prolaze budu sve bolji i bolji. Samo čekam hoće li se ove sezone na pozornici pojaviti jedna Indira pa da ju ocijenim", kaže pjevačica.

Zaključila je da je "Tvoje lice zvuči poznato" najpozitivniji show u zemlji.

Igor Mešin zaključio je da društvene mreže svašta omogućuju pa je pozvao gledatelje da budu dio žirija. "Gledajte nas, pratite nas, komentirajte i ocijenite kandidate, a naravno i moje kolege u žiriju. Pogotovo ako budemo prestrogi ili preblagi ili pak moramo biti drugačiji. Čekamo vaše komentare", zaključio je Mešin, a pripreme i kandidate komentirao je i njegov kolega Goran Navojec.

"Od žirija možete očekivati ono najbolje, a od kandidata očekujte neočekivano", kratko je poručio Navojec.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Celebrity Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene