ROMANTIČNA PROSIDBA

PALE ZARUKE! Domaći glazbeni par sretniji nego ikada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenici su sve objasnili u video pozivnci kojojm su sve pozvali na 19. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku.

20.8. važan je datum za Porinom nagrađeni bend Bang Bang, jer će se ove subote s pjesmom "Prijezir" predstaviti šibenskoj publici na 19. Večerima dalmatinske šansone.

Pogledaj i ovo Bang Bang i Baby Dooks Tjera na skakanje Najneočekivanija suradnja godine Bang Bang feat. Baby Dooks: Kad nas uz "Striptease" Bang Bang svuče – ljeto bit će vruće!

Nastupit će u natjecateljskom dijelu programa, a ovo im je prvi nastup na poznatm festivalu.

"Tema pjesme ˝Prijezir´ je prevara i osjećaj razočaranja koji ostaje nakon prekida. Tekst pjesme potpisuje Hrvoje Prskalo, dok je glazba nastala u suradnji s Zvonimirom Domazetom. " - objasnila je Lara Antić iz Bang Banga. Pjesmu će po prvi puta izvesti uz pratnju gudača, što ih posebno veseli, kao i nastup u Larinom rodnom gradu. No, neće sve biti samo posao: "Ostale dane, prije i nakon festivala, iskoristit ćemo za odmor te ću ostatak benda upoznati sa Šibenikom i najboljim mjestima za uživanje." - nadodala je Lara.

Pale su i zaruke !

Još jedan važan datum dogodio se ovih dana pjevačici Bang Banga Lari Antić i gitaristu Hrvoju Prskalu, a što točno, pogledajte u simpatičnoj video pozivnici:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene