Što će od toga ispasti?

Sestra Meghan Markle konačno je dobila što je htjela, već godinama si nisu dobre, a evo što joj je sada pripremila!

Samantha Markle Samantha Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Markle - 3 Samantha Markle Samantha, Thomas i Thomas Jr. Markle Samantha i Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 2 Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +21 Meghan Markle - 3 Galerija

Sud je odredio datum početka suđenja na kojem Samantha Markle tuži Meghan Markle zbog klevete i traži od nje 75 tisuća dolara.

Polusestra vojvotkinje Meghan Markle, Samantha Markle ovih dana može biti zadovoljna jer je sudac odredio datum suđenja zbog tužbe za klevetu koju je je podnijela protiv nje.

Suđenje će započeti u Tampi 4. studenog 2024. godine i očekuje se da će potrajati do pet dana, a 59-godišnja Samantha traži 75 tisuća dolara odštete. Polusestre već dugo nisu bliske, ali ona tvrdi da je oklevetana tijekom zloglasnog intervjua princa Harryja i Meghan s Oprah Winfrey koji je emitiran 2021. godine.

Tijekom intervjua Meghan je spomenula da je odrastala kao jedinica, što joj je Samantha zamjerila, navodeći da su imale normalan odnos i da su zajedno odrastale, zajedno s bratom Thomasom Markleom mlađim.

Samantha, koja se bori s multiplom sklerozom i koristi invalidska kolica pri kretanju, rekla je da su je takvi komentari izložili poniženju i mržnji dok je Meghanine riječi u intervjuu nazvala lažnima i zlonamjernima i da su naštetili prodaji njezine knjige, "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1".

Meghanini odvjetnici rekli su da su komentari bivše zvijezde serije "Face" odražavali njezino osobno iskustvo, a Samanthin odvjetnik Peter Ticktin rekao je kako vjeruje da bi suđenje moglo trajati duže od pet dana. Zbog pravila građanskog suda ne očekuje se da će se Meghan pojaviti na suđenju.

Samantha je nakon svojih javnih izjava kazala da je primila prijetnje smrću te navela da joj je nakon emitiranja Netflixove uspješne dokumentarne serije "Harry & Meghan" suspendiran Twitter račun.

Otkako se Meghan zaručila za princa Harryja, Samantha se pojavila u bezbrojnim TV i radijskim intervjuima u kojima je pričala kako su njih dvije bile bliske djetinjstvu i da joj je često pomagala oko zadaća i vodila je u trgovačke centre. Nakon što je Meghan počela nizati uspjehe kao glumica, navodno više nije imala vremena za svoju stariju sestru Samanthu, a do 2016. godine njih su se dvije prestale posjećivati, iako se između njih ništa dogodilo, barem kako Samantha tvrdi.

"Nažalost, nakon što je Meghan upoznala princa Harryja i počela izlaziti s njim, postala je neprijateljski raspoložena prema Samanthi, kao i prema svojem polubratu i ocu, a Meghanin odnos sa Samanthom postao je otuđen", stoji u njezinoj tužbi.

U prvoj verziji tužbe Samantha je tvrdila da ju je Meghan namjerno oklevetala dajući informacije autorima "Finding Freedoma" za koje kaže da su lažne. Među tvrdnjama navedenima u tužbi bila je i Meghanina izjava da je Samantha napustila srednju školu.

No ti su detalji izbrisani iz izmijenjene pritužbe, a koja se sada usredotočuje isključivo na Meghanine primjedbe u intervjuu s Oprah.

Samantha je inače najstarija kći Meghanina oca Thomasa Marklea, a ona i Meghan imaju različite majke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Žiri showa Supertalent Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +33 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se kada je ugledala sebi posebne ljude u Areni: "Neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene