Od Sarajeva do Beverly Hillsa

Zovu je bosanska Lady Di, druži se sa svjetskim zvijezdama koje dovodi u Hrvatsku, a sada se pridružila hit-realityju!

Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Sanela Jenkins (Foto: Instagram) Galerija

Sanela Diana Jenkins nova je zvijezda reality emisije "Kućanice iz Beverly Hillsa", a rođena je u Sarajevu i jedno je vrijeme živjela u Hrvatskoj.

Sanela Diana Jenkins je najpoznatija Bosanka na svijetu, pripadnica je jet seta, druži se sa zvijezdama, ali i nesebično pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Zovu je bosanska Lady Di, a sada se pridružila jednom od najgledanijih američkih reality emisija "Kućanice s Beverly Hillsa".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

Sanela Diana Jenkins rođena je u Sarajevu kao Sanela Ćatić, tamo je odrasla i završila ekonomski fakultet. Nakon izbijanja rata u BiH preselila je u Hrvatsku, pa zatim u London gdje je otvorila tvrtku kupaćih kostima.

Tamo je upoznala 300 milijuna funti "teškog" bankara Rodgera Jenkinsa za kojeg se udala. S vremenom je otvorila sve više vrlo uspješnih kompanija, a većinu novca trošila je u filantropske svrhe.

Sanela je 2009. izdala knjigu "Room 23" u kojoj su se našli portreti mnogih slavnih osoba, a od tada je obavezan dio svjetskog jet seta.

Prijatelju su joj Elton John, Cindy Crawford, Lisa Rina i Kid Rock, a odmore provodi s Georgeom Clooneyjem, Madonninim bivšim mužem Guyem Richijem i zvijezdom serije "Kako sam upoznao vašu majku", Neilom Patrickom Harrisom, s kojim je prošle godine bila na ljetovanju na Hvaru.

Kada se 2012. godine rastala od supruga s kojim je dobila dvoje djece, mediji su njihov razvod proglasili najprijateljskijim. Od njega je dobila polovicu bogatstva, točnije 150 milijuna funti. S tim kapitalom postala je jedna od 500 najbogatijih osoba Velike Britanije.

Nakon razvoda nekoliko je godina bila sama, a onda je pronašla sreću s glazbenikom Asherom Monroeom s kojim je dobila još jedno dijete, koje je rodila u 46. godini.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija i Aljoša Asanović Anamarija Asanović - 3 Kolekcija Anamarije Asanović Anamarija Asanović i Josip Grabovac - 1 +14 Aljoša i Anamarija Asanović - 2 Celebrity Zgodna djeca bivšeg Vatrenog oduševila zajedničkim fotkama, ali i sve pošteno nasmijali: "Satrala si ga!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene