Velika zvijezda

Nevjerojatan glas, predivno tijelo: Ova će izazovna dama uskoro u Zadru otkriti sve svoje čari

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: AFP) Galerija

Pjevačica Rita Ora uskoro nastupa u Zadru, a vrijeme između koncerata krati objavljivanjem provokativnih selfija.

Za malo manje od dva tjedna Rita Ora će zaplesati i propjevati na pozornici u Zadru. Ova dama jedna je od najslavnijih pjevačica današnjice, a milijune svojih obožavatelja svakodnevno oduševljava izazovnim fotografijama, kao i glazbenim hitovima. 

Pogledaj i ovo Rita Ora - 4 Wow! S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

Britanka rođena u Prištini, 28-godišnja Rita proslavila se 2012., a od tada njezina popularnost samo raste. Hitovi poput "Anywhere" i "Let You Love Me" žarili su i palili glazbenim ljestvicama, pa se svaki novi koncert ove dame željno iščekuje. 

Nedavno je ušla u povijest i oborila rekord star 30 godina jer je upravo singl "Let You Love Me" postao njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice imajući najviše pjesama u TOP 10. Ta ista pjesma također je ušla na službenu listu Top 40 najemitiranijih pjesama u 2018., dok su četiri Orina singla na ljestvici Biggest 2018 Airplay Records.

Srećom, hrvatska će publika imati privilegiju da 30.8. u Zadru svjedoči nezaboravnom showu koji će Rita Ora pripremiti, a osim uživanja u dobroj glazbi, publika će se moći diviti i ljepoti pjevačice.

Poznata po svojim bujnim oblinama i ekscentričnom odjevnom stilu, Rita će sigurno oduševiti publiku. A i kada ne održava koncerte, glazbenica svejedno pronalazi način da oduzme dah svojim fanovima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤷🏼‍♀️

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Na svom Instagram profilu ova ljepotica redovito objavljuje izazovne fotografije i golišave selfije, a ovog puta se odlučila na art fotke na kojima pozira u topiću i vrućim hlačicama. Obožavatelji su je zasuli komplimentima, a sigurni smo da će im Rita zahvaliti s još kojom golišavom fotkom. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) +7 Dewayne Johnson (Foto: AFP) Celebrity Nakon 12 godina veze, uspjela je otopiti "Stijenu": Slavni glumac oženio 13 godina mlađu djevojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene