Kralj improvizacije

''Tiše malo, ja sam u prvom planu'': Martini se nije svidio, ali on zna kako podignuti prašinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Bukija Skandala u prvoj emisiji uživo showa Supertalent nije oduševio Martinu Tomčić, ali on joj je lijepo zahvalio na svim komentarima i poručio joj da je svejedno voli.

Iza nas je prva emisija uživo sedme sezone showa Supertalent. Svoje mjesto u finalu već su dobili Stella Scholaja, Damiano Roi i Heyford Okine, ali ne i Buki Skandal, koji je tijekom ove sezone dobio nadimak i najšarmantnijeg kandidata. 

Pogledaj i ovo Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Većer za pamćenje Svi nastupi na jednom mjestu: Već poznata lica i atraktivne izvedbe koje će nam dugo ostati u sjećanju

Odmah nakon što je završio s izvedbom, Buki se poželio obratiti Martini, koja mu je stisnula X tijekom nastupa.

''Znam da je bilo par falševa, ali to je bilo svaki puta kada sam tebe pogledao, ja sam svjestan toga'', poručio je Buki Martini prije nego što je žiri krenuo s komentiranjem.

Prva je svoje dojmove o njegovoj izvedbi podijelila Maja.

''Brate moj, ti si kralj improvizacije. Ja mislim da je tu nešto koreografirano da bi tebe to sputavalo u tom tvom umjetničkom raspoloženju. Ako moramo baš objektivno davati ocjene, ako si htio ići sa segmenta da nas zabaviš, ja sam sigurna da je ovo sjajan nastup za nedjelju, opuštajuće i zabavno. Ja bih tebi dala ili da vodiš neku emisiju, ali ako ćemo sa stručne strane, bilo je malo falševa, ali to je neka doza tvog šarma, i zato, Buki brate, ja te volim i dalje'', zaključila je Maja i tako razveselila ovog šarmantnog natjecatelja.

Janko je komentirao nastup u svom stilu.

''Skandalozan je bio onaj početak na audicijskoj, pjevanje je isto tako bilo skandalozno na ovoj, sviranje uvijek bez greške, a ovaj zabavljački dio, ponekad treba kočnicu povući. Ti si strašno simpatičan i uvijek nas kupiš tom simpatičnošću, ali moram ti reći da ovaj četvrti nastup u liveu nije na razini prva tri'', bilo je njegovo viđenje cijele situacije.

Davor je primijetio jednu drugu stvar.

''Tiše malo, ja sam u prvom planu, tvoja je izjava koja te kod mene svrstava u red superzvijezda i što bi rekao jedan klijent - brate, volim te na rate'', rekao je.

A onda je došao red i na Martinu, njezin komentar svi su čekali.

''Buki, prvo i osnovno, skromnost je vrlina. Razmahao si se u ovom liveu, a nisi ponudio kvalitetu u odnosu na audicijsku emisiju. Ja volim svakog kandidata koji dođe na ovu pozornicu jer sam profesionalna. Volim profesionalno i tebe, ali isto tako volim i svoje uši. Pozivati se na improvizaciju mogu samo vrhunski profesionalci, amateri nikako. Večeras su te izvukli kolege iz benda i plesačice, stisnula sam ti X u momentu kad je to prestalo biti slušljivo jer tebe ocjenjujemo. Nije bilo par falševa, bilo je puno falševa, ono što je bilo dobro, nije bilo autentično tvoje. Lijepo je imati podršku, ali je isto tako lijepo konstantno raditi na sebi, što mi tražimo u live emisijama. Napredak u odnosu na audicije, a ne pad'', zaključila je Martina, a Buki je svima zahvalio na komentarima čak i dodatnom glazbenom izvedbom.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 3 +2 Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Nema koga nije dirnula potresna životna priča ove predivne djevojke: Ne odustaje od svojih snova!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene