Danas svadba, nedjelja finale!

Mentorica hit-showa odbrojava sate do vjenčanja sa zgodnim Filipom: "Imam dva dragulja pored sebe"

Paula Jeričević Paula Jeričević Paula Jeričević/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Tonković, Paula Jeričević i Filip Vidović Paula Jeričević i Filip Vidović - 2 Filip Vidović i Paula Jeričević - 5 Filip Vidović i Paula Jeričević - 2 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Paula Jeričević i Filip Vidović Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Paula Jeričević i Filip Vidović - 1 Paula Jeričević i Filip Vidović +8 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Paula Jeričević oglasila se prije vjenčanja s Filipom Tonkovićem na Instagramu i otkrila kako se osjeća, a za dva dana čeka ju i veliko finale "Plesa sa zvijezdama".

Mentorica iz showa "Ples sa zvijezdama" Paula Jeričević u kojem pleše s glumcem Filipom Vidovićem danas staje pred oltar sa svojim dugogodišnjim dečkom Filipom Tonkovićem, a nakon čega ju čeka i veliko nedjeljno finale hit-showa.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević i Filip Vidović Poseban duo! Naš mladi glumac iznenadio je sve pa i svoju lijepu mentoricu: "Stalno čekam da padne maska, ali..."

Paula se prije važnih događaja oglasila i na svom profilu na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim Filipima.

"Ovaj tjedan je blago rečeno turbulentan. Dok s Filipom 1 pripremam prvi ples, Filip 2 marljivo vježba sam i obrnuto. Kad me pitaju je li stresno uvijek kažem da nije. Zašto? Zbog ova dva dragulja koje imam pored sebe", napisala je Paula uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

"Mislim da je stvar u tome što njih dvojica imaju dragulj pored sebe", "Sretno vam", "Tim iz snova", "Zmaj" "A suzicaaa", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Da se Paula udaje u prošlotjednoj emisiji otkrila je članica žirija Larisa Lipovac Navojec, a Maja Šuput koju gledamo u ulozi voditeljice upitala ju je bi li joj bilo lakše da ispadne prije finala da se u miru posveti vjenčanju.

"Ne, ja volim stres", odgovorila joj je Paula.

"Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale 'Plesa sa zvijezdama' dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu", izjavila je Paula za Dnevnik.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 +8 Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Celebrity Pogledajte što je Livajina supruga Iris napravila nakon velike pobjede Hajduka, objavila je zanimljiv video iz svlačionice!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +6 Blanka Vlašić Celebrity Udala se Blanka Vlašić, ali to nije sve! Podijelila je prekrasne fotografije i još najljepših mogućih vijesti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene