Tuga pregolema

Bivši suprug slavne reality sestre otvorio dušu i ispričao sve o velikoj tragediji od koje se i danas oporavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar Odom i Khloe Kardashian u braku su bili od 2009. do 2016. godine, a prije slavne reality sestre košarkaš je bio u braku s Lizom Morales i dobili su troje djece.

Američki košarkaš Lamar Odom bivši je suprug reality zvijezde Khloe Kardashian, a prije nego što su postali par preživio je veliku tragediju u životu.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Jayden, treće dijete koje je dobio s bivšom Lizom Morales, rođen je 15. prosinca 2005. godine, a samo šest mjeseci kasnije je preminuo. S Lizom ima kći Destiny (22) i sina Lamara Juniora (18), a u svojim memoarima "Darkness To Ligh" opisao je obiteljsku tragediju.

Lizina majka doselila se k njima nakon što se Jayden rodio kako bi im pomogla s troje male djece. Njegova supruga 29. lipnja 2006. ujutro je otišla u Jaydenovu sobu kako bi ga provjerila, a primijetila je da dječak leži na krevetu te je po plahtama primijetila da se nije ni pomaknuo. Kako je ispričala, bilo joj je čudno što spava na trbuhu, no nije mislila da je nešto čudno te je otišla u kuhinju. Čim ju je majka pitala kako je Jayden, počela je paničariti te se vratila u njegovu sobu.

"Lice mu je bilo modro i nije disao. Liza je počela vrištati, a njezina majka ga je uzela u naručje", priča Lamar te dodaje kako su odmah pozvali hitnu pomoć. Košarkaš je u tom trenutku bio na putovanju te ga je supruga nazvala kako bi mu rekla da nešto nije u redu s njihovim sinom. Nije ju isprva shvatio o čemu priča te je mislio da se nešto dogodilo njihovu starijem sinu. Odmah se vratio kući te je otišao u bolnicu. Samo nekoliko trenutaka nakon što je stigao u bolnicu, prišla im je liječnica koja je rekla kako joj je žao te da je i ona doživjela jednaku tragediju.

"Smrt u kolijevci. To je bio prvi put u životu da sam čuo za taj termin. Jayden je umro od iznenadne smrti koja nije toliko rijetka pojava kod tako male djece", piše Lamar u knjizi. Košarkaš ističe kako mu je dugo trebalo da se sa svime pomiri. "Ništa nam nije imalo smisla. Ništa se nije činilo kao da se zaista događa. Nisam se mogao pomaknuti", priča Lamar te dodaje kako je prvi put zaplakao tek nakon tri godine.

Nekoliko godina kasnije rastao se od Lize te je započeo vezu s Khloe Kardashian. Vjenčali su se 2009. godine, a nekoliko se puta pojavio u reality showu koji prati njezinu obitelj. Par je čak imao i vlastiti reality show jednostavnog naziva "Khloe & Lamar". Zbog problema s drogama i alkoholom Lamar je hospitaliziran 2015. godine, a godinu kasnije on i Khloe službeno su se rastali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio niz fotki na kojima zgodna mama Branka pozira u mini haljinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene