novi zahvat?

Kristina Mandarina pokazala kako izgleda bez šminke, no pažnju su ukrale njezine nikad veće usne

Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 1 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Galerija

Kristina Penava na Instagramu je objavila fotografije na kojima nema šminku i natečenim usnama ponovno potaknula nagađanja o esteskim zahvatima.

Bivša natjecateljica showa Nove TV "Farma more i maslina" Kristina Penava (22) novim fotkama na Instagramu ponovno je potaknula šuškanja o estetskim zahvatima.

Pozirala je u kućnom izdanju, s razbarušenom kosom i, kako je sama istaknula, bez imalo šminke, a svu pažnju na fotkama koje je objavila u svojim storyjima ukrale su njezine natečene i nikad veće usne.

Najpoznatija prodavačica agruma u Hrvatskoj, koja zbog toga nosi nadimak Kristina Mandarina, dugo je šutjela o korekcijama koje je napravila, a sve je pred kamerama ispričala još jednoj bivšoj farmerici, pjevačici Maji Bajamić, kada su se obje vratile u show.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije", kazala je Mandarina koja nije požalila svoje sudjelovanje u Farmi.

Od tada se još nekoliko puta nagađalo da se ponovno podvrgnula estetskim zahvatima, no o tome se nije oglašavala, a zbog silnih komentara u kojima su je prozivali za neprirodan izgled, isključila je opciju komentiranja njenih objava na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene