''Ma strašno!''

Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

Katarina Baban Katarina Baban Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 10 Katarina Baban - 7 Katarina Baban - 5 Katarina Baban - 6 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 +0 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban objavila je dvije fotografije u badiću pored bazena i u prvi plan stavila guzu i zanimljiv opis s kojim se nsu svi složili.

Naša 33-godišnja glumica i poduzetnica Katarrina Baban odmara u jednome hotelu, a na Instagramu je podijelila i fotografije na kojima pozira pored bazena ispred hotela.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

Baban je na fotografijama okrenuta leđima mokre kože i kose u bikiniju, a u prvi je plan stavila savršenu stražnjicu te vitke noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

''Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić'' napisala je u opis fotografije, a mnoge njezine poznate prijateljice i pratitelji složili su se u jednom, a to je da Katarina naprosto sjaji te da ovi nedostaci, ukoliko ih i ima, a mnogi ih ni ne vide, samo daju dodatnu ljepotu i sjaj.

''Pa ni nema se kaj za brisati, Katherine!'' napisala je voditeljica Ivana Mišerić, a na Katarinin izgled našalile su se i njezine kolegice glumice iz serije ''Zlatni dvori''.

''Strašno! Kak možeš imat tol'ko celulita!'' našalila se Petra Dugandžić, a Petra Kraljev napisala je: ''Baaaabaaaannnn!!!!!!'' uz nekoliko emotikona vatrice.

''Tako i treba, svi smo nesavršeni, a u tome je ljepota'', napisao je jedan pratitelj i ohrabrio Katarinu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Pozu Nine Badrić u mini crnoj haljini komentirala je i Rozga, a ovako joj drugi tepaju: ''The noga Hrvatske i šire''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša +0 Jelena Karleuša Celebrity Svašta smo doživjeli od nje, ali ovo još ne: Balkanska plavuša provocira na motoru, a tu su čak i puške i seksi opravica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene