posebna za njega

Javno priznao da je bila ljubav njegova života: Prekinuli su samo godinu dana nakon što su se zaljubili na setu

Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey (Foto: Getty Images) Galerija

Jim Carrey i Renee Zellweger su započeli vezu 1999. na setu komedije "Ja, ja i Irena" te prekinuli već sljedeće godine, a navodno su bili i zaručeni.

Komičar i glumac Jim Carrey (58) iznenadio je priznanjem da mu je bivša djevojka Renee Zellweger (51) bila ljubav života. 

Pogledaj i ovo Jim Carrey Još malo pa 62. godine! Nekad obožavani glumac dugo je bio zatvoren u kući zbog tužnog razloga, a evo kako izgleda 30 godina nakon najveće slave!

Jim je progovorio o vezi s Renee od koje je prošlo 20 godina u intervju s Howardom Sternom na radiju Sirius XM. Glumac i njegova kolegica su započeli vezu nakon što su se upoznali na snimanju komedije "Ja, ja i Irena" 1999., a prekinuli su godinu dana kasnije. Američki mediji su pisali, kako je par bio i zaručen. 

Carrey se raspričao o Zellweger povodom objave svoje satiričke biografije "Memoirs and Misinformation" koja je objavljena 7. srpnja. "Istina je, Renee je bila ljubav mog života. Bila je posebna za mene, jako posebna. Mislim da je divna", ispričao je glumac. 

Renee je o njihovom odnosu progovorila još dok su bili u vezi. "Imamo zajedničke poslovne suradnike i nekoliko zajedničkih prijatelja, pa sam znala dosta o njemu i pozdravljala se s njime usput. Onda sam ga nekoliko godina kasnije srela na večeri. Tako da ga znam neko duže vrijeme", ispričala je 2000. godine za The Guardian. 

Mnoge je iznenadilo kad se par razišao nakon godinu dana veze jer su izgledali sretno skupa. U ljubavi nisu imali sreće ni kasnije. Zellweger se udala 2005. za glazbenika Kennyja Chesneyja i razvela se nakon samo četiri mjeseca braka. Bila je u vezi s kolegom Bradleyjem Cooperom i glazbenikom Doyleom Bramhallom II, a trenutno je sama. 

Jim je bio u braku s kolegicom Melissom Womer od 1987. do 1995. Od glumice Lauren Holly se razveo nakon samo godinu dana. Carrey je s komičarkom i manekenkom Jenny McCarthy bio u vezi pet godina, a prekinuli su 2010. 

Inače, Carrey je od prošle godine u vezi s kolegicom Ginger Gonzagom (36). 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Celebrity Na lijepu domaću glumicu mnogi su ljubomorni jer izgleda besprijekorno s 58 godina, za sve su krive fotke u badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene