Kakva transformacija!

Pogledajte kako su skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss izgledale prije 15 godina, koja se više promijenila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić i Nika Fleiss jako su se promijenile tijekom godina te danas imaju drugačije frizure, a transformirale su se i fizički.

Malo tko se nije fizički promijenio tijekom godine, bilo to nabolje ili nagore, a zanimljivo je gledati stare fotografije poznatih Hrvata. 

Pogledaj i ovo Nika Fleiss - 1 iskoristila ljetne temperature Naša umirovljena skijašica fotografijom u badiću objavila otvorenje ljetne sezone: ''Hoćemo još!''

Među tim su slikama i one iz lipnja 2005. koje su nastale zbog trećeg teniskog spektakla Senior Tour u Novom Vinodolskom. Naime, prije turnira Croatian Classic priređena je gala večera i na njoj su bili mnogi poznati Hrvati. 

Među njima su se zatekle bivše skijašice Janica Kostelić, Nika Fleis i Ana Jelušić. Također, bio je prisutan sada već umirovljeni tenisač Goran Ivanišević s tadašnjom suprugom Tatjanom Dragović. Na večeri su se pojavili i Tonči i Vjekoslava Huljić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less. #thewisdomproject #cnn #cnnhealth

A post shared by Nika Fleiss (@nikafleiss) on

Inače, po fotografijama se vidi da su se najviše promijenile Janica Kostelić i Nika Fleiss. Obje danas imaju drugačije frizure i Nikina kosa je kratka. Usto, dosta su se transformirale i fizički. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) +0 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Celebrity Zabrinjavajuće fotografije: Posrnuli glumac natukao višak kila, djeluje izgubljeno i jako, jako umorno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene