bila je obožavateljica

Zaljubljeni Ivica Propadalo ne skida osmijeh pored 28 godina mlađe supruge, koju je upoznao na svojem koncertu

Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Nera Simic/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo +2 Dragana i Ivica Propadalo (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ivica Propadalo pojavio se na svečanom proglašenju nominacija za 30. dodjelu nagrada Porin u društvu supruge Dragane.

Legendarni roker Ivica Propadalo (72) pronašao je drugu sreću s 28 godina mlađom Beograđankom Draganom Todorović, u koju je zaljubljen preko ušiju i nakon više od pet godina braka.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavlje u Mimari Propadalo oženio 28 godina mlađu Draganu: Pogledajte kako je bilo na slavlju!

Par se zajedno pojavio na svečanom proglašenju nominacija za 30. dodjelu nagrada Porin, a Ivica pored zgodne supruge nije skidao osmijeh s lica.

Njihova ljubavna priča počela je na koncertu njegova benda Teška industrija u Beogradu.

"Imali smo zajedničkog prijatelja, on nas je upoznao. Ona je došla na koncert, htjela se uslikati i, eto, to traje tako", otkrio je Propadalo jednom prilikom za IN magazin.

Vjenčali su se u rujnu 2017. godine, a njihovo svadbeno slavlje trajalo je dva dana. Dan nakon što su se izmijenili bračne zavjete u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici pred članovima obitelji organizirali su veliki tulum u u muzeju Mimara, na koji su pozvali Željka Bebeka, Zorana Škugora, Luke Nižetića, Dalibora Petka i brojna druga poznata lica, a mladence i uzvanike zabavljala je Tereza Kesovija.

Dragana je njihovu petu godišnjicu braka obilježila romantičnom objavom na svojem profilu na Instagramu.

"Razlike u godinama i vjeri gledamo s podsmijehom. Ljubav gradimo na povjerenju i toleranciji. Jer mi smo tim, najbolji prijatelji i najveći rivali da dokažemo jedno drugom ljubav", napisala je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dragana Todorovic Propadalo (@draganatpropadalo)

Ivica iza sebe ima brak u kojem je dobio dvoje djece, sina Marka i kćer Lanu, a od prve supruge razveo se 2005. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene