Pravi hedonizam

Supruga našeg nogometnog vratara podijelila je svoj doživljaj s romantičnog mjesta na koje je otputovala s reprezentativcem, baš su uživali!

Helena Livaković - 10 Helena Livaković - 10 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 9 Helena Livaković - 6 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 8 Helena Livaković - 7 Helena Livaković - 11 Helena Livaković - 5 Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 4 Helena Livaković - 1 +21 Helena Livaković - 1 Galerija

Helena Livaković otkrila je gdje su ona i naš nogometni vratar Dominik Livaković otišli na odmor, njihov izbor bilo je pravo romantično mjesto.

Supruga našeg reprezentativca vratara Dominika Livakovića Helena Livaković objavila je videozapis s ljetovanja kojim je otkrila gdje su mladi supružnici otišli na odmor.

Za svoje idealno mjesto odabrali su Capri, malo talijansko mjesto koje odiše romantikom i mirom, a destinacija je popularna za turiste diljem svijeta.

Helena je otkrila da su posjetili tamošnju Plavu špilju do koje su stigli brodom, osvježili se u beach baru te uživali u vidikovcu na more i talijansku obalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Podsjetimo, Dominik i Helena zajedno su od 2017. godine, a njegova obitelj znala je Helenu i prije njega. Par je pred oltar stao u lipnju 2022. godine, nakon pet godina veze.

Samozatajna Helena ne voli puno toga otkrivati o sebi, ali pred kraj prošle godine privukla je puno pozornosti na sebe na tribinama Svjetskog prvenstva kad je svojeg supruga podržavala na utakmicama i na svakoj utakmici nosila Dominikov dres.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik oglasila se nakon vijesti o razvodu njezine kćeri, pomalo drskim odgovorom i fotkama s plaže rekla je što misli

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 1 +27 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput iznenadila je malo drugačijom fotografijom s voljenim suprugom, a svi su odmah primijetili i jednu sličnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene