Sjećate se ovog videa?

Hrvatica iz spota Pet Shop Boysa o poruci koju je dobila od slavnog Britanca: "Oprosti što sam te morao prejako ugristi"

Daniela Čolić Prižmić Daniela Čolić Prižmić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Daniela Čolić Prižmić Galerija

Glumica Daniela Čolić Prižmić prisjetila se snimanja spota za pjesmu "Heart" grupe Pet Shop Boys u kojem je glumila s Ianom McKellenom.

Glumica Daniela Čolić Prižmić prije 34 godine zablistala je kao mladenka u spotu za legendarnu pjesmu "Heart" grupe Pet Shop Boys, a sada je, na samu obljetnicu izlaska singla, za TOPCAST TOP RADIJA progovorila o nezaboravnom iskustvu i suradnji s proslavljenim britanskim glumcem Ianom McKellenom koji je u spotu glumio vampira.

Sve se odigralo sad već davne 1987. godine, u zlatno vrijeme Jadran filma koji je raspisao audiciju za glumicu u MTV-jevu videospotu. Daniela Čolić Prižmić prisjetila se dana kada je dobila ulogu.

"Pozvali su moj broj. Ušla sam i tamo je stajao redatelj Jack Bond. Rekao mi je - Daniela, kao što vidim, ti si glumica i balerina. Evo ti ovaj haljetak, otiđi u kupaonicu i presvuci se. Tada su pustili soundtrack, Bond je sa mnom malo zaplesao, okrenuo me oko svoje ruke, izašao van i rekao - Dragi svi, ja sam pronašao što sam tražio. Hvala vam na dolasku", ispričala je glumica voditeljici podcasta Barbari Kolar.

Istaknula je i da je cijela produkcija bila temeljita, dobro pripremljena. Samo na izradi vampirskih zuba radilo se dva mjeseca. Tijekom priprema za ulogu Daniela Čolić Prižmić čitala je pjesmu "Vampir" A.B. Šimića kojom je, kako je otkrila, Ian McKellen bio oduševljen.

Glumac koji je danas najpoznatiji po ulozi u filmskom serijalu "Gospodar prstenova" u spotu za pjesmu "Heart" glumio je vampira koji na kraju ugrize mladenku, odnosno Danielu.

"Režiser je inzistirao na tome da me jako ugrize. Rekla sam - Slobodno ugrizite jako, što će se dogoditi? Sljedeće me jutro ispred vrata dočekao najveći buket – raskošan, britanski. Usto sam dobila i malu ceduljicu na kojoj je pisalo - Draga Daniela, oprosti što sam te morao prejako ugristi."

Daniela je priznala da do ovog snimanja uopće nije slušala Pet Shop Boyse i da deset godina nije htjela pogledati spot.

"Bila sam jako nesretna. Zašto? Nemam pojma. Tek kada sam rodila četvero djece, rekla sam - Ajmo pogledati spot. Baš je bilo lijepo vrijeme kada smo bili mladi", zaključila je naša glumica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Nove fotke Kendall Jenner potaknule su glasine koje prate njezine sestre, a obožavatelji su oduševljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene