I danas je slatkiš!

Utjelovio je preslatku bebu u hitu "Mamurluk", ove godine slavi 12. rođendan, ali film još nije pogledao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grant Holmquist odigrao je više od 50 posto scena u "Mamurluku" iz 2009., dio je odglumila njegova sestra blizanka Avery, a u ostalim dijelovima filma je bilo šest drugih beba.

Film "Mamurluk" je 2009. postao hit u kinima i osvojio publiku pričom o momačkoj zabavi u Las Vegasu koja krene po zlu. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper ''Nama je to normalno...'' Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

U njega je uloženo 35 milijuna dolara, a zaradio je čak 467 milijuna dolara. Jedan od likova kojeg se većina gledatelja sjeća je beba Carlos, odnosno Tyler koju su likovi našli u svom hotelskom apartmanu i nisu znali odakle im. 

Zanimljivo je da ju je utjelovilo čak osam beba glumaca, a među njima su dvojajčani blizanci Grant i Avery Holmquist. Više od 50 posto scena je odigrao Grant, oko 40 posto Averyl, a ostatak šestero druge djece. 

Najnovije fotografije Granta i Avery možete pogledati OVDJE. 

Prošle godine je njihova majka Carrie Holmquist progovorila o snimanju filma "Mamurluk". "Bila sam zabrinuta oko sigurnosti i ponašanja mojih beba, ali vjerovala sam glumcima. No nisam znala da će biti ona scena s likom Alana i mojim djetetom. Tek nakon što su ju snimili pitali su me jesam li zadovoljna sadržajem. Moj muž i ja smo se pogledali i objasnili da bi nam bilo draže da nas to pitaju prije nego nešto snime, ali to je već bilo napravljeno i složili smo se s time", ispričala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love my babies! They are looking so mature... #carrieholmquistphoto #thousandoaks #calabasas #camarillo #familyphotoshoot #lovemybabies #labsrule #blizzardof2016❄️ #grantholmquist #averyholmquist

A post shared by Carrie Holmquist Photography (@carrieholmquistphoto) on

Dodala je kako su njezina djeca, koja sada imaju 12 godina, pogledala samo scene u kojima glume te da će cijelu franšizu vidjeti tek kada porastu. 

"Zaradili su dobar novac, pogotovo Grant s obzirom da je radio samo dva dana. To se nalazi u njegovom fondu za fakultet i dobro nam je došlo", rekla je. Grant se pojavio i u trećem dijelu "Mamurluka". 

Inače, u filmskom hitu igra i poznati glumac Bradley Cooper

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Tko ga ne bi volio? Ima milijune, a vozi se vlakom, druži se s beskućnicima i ne živi u velebnoj vili

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene