A inače su rodbina!

Milanović i Jandroković snimiljeni zajedno na tribinama, na rijetkim zajedničkim fotografijama jasno se vidi kako su se proveli!

Zoran Milanović i Gordan Jandroković Zoran Milanović i Gordan Jandroković Luka Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Gordan Jandroković Zoran Milanović i Gordan Jandroković - 5 Zoran Milanović i Gordan Jandroković - 4 Zoran Milanović i Gordan Jandroković - 3 Zoran Milanović i Gordan Jandroković - 2 Zoran Milanović i Gordan Jandroković - 1 Gordan i Sonja Jandroković, Iva Hraste-Sočo Gordan i Sonja Jandroković, Iva Hraste-Sočo Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković - 4 +20 Gordan i Sonja Jandroković - 3 Galerija

Zoran Milanović i Gordan Jandroković snimljeni su zajedno na utakmici Hrvatske i Armenije i čini se da su se dobro zabavili.

Nogometna utakmica između naše i reprezentacije Armenije u Zagrebu izazvala je velik interes navijača Vatrenih, a među kojima su se na tribinama i u svečanoj loži našla i neka dobro poznata lica.

Među njima su bili i predsjednik Republike Zoran Milanović i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji su zajedno pratili utakmicu, unatoč tome što jedan drugoga često znaju javno kritizirati i nalaze se na suprotnim političkim stranama.

Fotografi su ih snimili dobro raspoložene i kako se od srca smiju i činilo se kako im nije nimalo dosadno.

Inače, njih dvojicu povezuje i rodbinska veza jer je Jandroković suprug Milanovićeve sestrične. Jandrokovićeva supruga Sonja Matasić kći je Milanovićeva ujaka Ante, što znači da je Jandroković zet u predsjednikovoj obitelji, ali o tome ne vole javno govoriti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević In Magazin: Momčilo Otašević - 5 In Magazin: Momčilo Otašević - 4 In Magazin: Momčilo Otašević - 3 +26 Momčilo Otašević - 1 Celebrity Momčilo Otašević nakon gotovo godinu dana progovorio o razvodu od Jelene Perčin: "Kad se to dogodilo...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez +18 Javier Milei i Fatima Florez Celebrity Tko je nova prva dama koja je izazvala zanimanje javnosti? Nedavno se razvela nakon 22 godine braka, a procurio je i njihov kućni uradak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene