Imala je razlog za ovo?

Sa svih strana se imalo što vidjeti: Na jednom od najvećih svjetskih događaja pokazala je baš sve!

Mariacarla Boscono Mariacarla Boscono Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mariacarla Boscono Mariacarla Boscono Mariacarla Boscono Mariacarla Boscono Mariacarla Boscono +0 Mariacarla Boscono Galerija

Mariacarla Boscono u prozirnoj haljini na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji privukla je apsolutnu pozornost.

Talijanska manekenka Mariacarla Boscono zablistala je na crvenom tepihu filmskog festivala koji se održao u Veneciji, i to u haljini u kojoj nikako nije mogla proći nezapaženo, a u kojoj je malo toga ostavila mašti.

41-godišnja Mariacarla odabrala je za tu priliku dugu prozirnu crnu haljinu od tila čiji je gornji dio ramena sadržavao višestruke nabore.

Međutim, jedno je svima zapalo za oko, a to su njezine grudi i stražnjica, koji su bili u potpunosti goli jer ispod nije nosila ni gaćice ni grudnjak. 

Ovaj Bosconin potez je bio vrlo hrabar jer se ne bi svatko usudio doći na crveni tepih u ovakvom izdanju. 

Na haljinu je kombinirala crne lakirane salonke, a kosa joj je bila zalizana u nisku punđu. Do izražaja su dolazile i njezine smokey oči.

Strani mediji pišu kako je manekenka na ovaj način poželjela poslati poruku o slobodi te da ovo nije bio samo jedan od načina privlačenja pažnje.

Bivša manekenka i prošle se godine na otvorenju filmskog festivala našla u centru pozornosti zbog svoje odjevne kombinacije. 

Naime, dok je šetala crvenim tepihom, štiklom je nagazila na dugački šlep svoje haljine i zamalo pala, no uspjela je održati ravnotežu i izbjeći katastrofu. A kako to obično biva, fotke njezina nespretnog trenutka obišle su svijet, a iako je već odugo prisutna na sceni, sada su svi čuli za nju.

Mariacarla se kao manekenka proslavila još ranih 2000-ih, kada je surađivala s najpoznatijim modnim kućama, poput Chanela, Dolce & Gabbane, Prade i Armanija, i nosila njihove revije na velikim tjednima mode u Milanu, New Yorku, Parisu i Londonu.

Od tada je rado viđeno lice i na svim glamuroznim događajima, poput Met Gale i filmskih festivala u Veneciji i Canessu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene