Sretni su!

Zajedno su skoro 40 godina, ali za odlazak pred oltar ne žele ni čuti: "Sviđa mi se biti njegova djevojka"

Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Goldie Hawn (Foto: Getty Images) +0 Goldie Hawn (Foto: Instagram) Galerija

Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su gotovo 40 godina i njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu.

Holivudski par Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su već 39 godina i njihova ljubavna priča slovi kao jedna od naljepših ljubavnih u svijetu slavnih.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Sve je počelo davne 1967. godine na snimanju filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band", kada je Goldie imala 21 godinu, Kurt 16, no ljubav se tada još nije rodila nego tek 15 godina kasnije.

Sreli su se tada na setu romantične drame "Swing Shift" i konačno zaljubili, a sve je ostalo povijest. Goldie je nedavno za Radio Times otkrila u čemu leži tajna njihove dugovječnosti koja nikako nije tipična za holivudske parove.

"Mislim da je najvažnije zapitati se želite li biti u vezi s nekim. Ako dvoje ljudi zaista želi biti zajedno, to je nešto što trebaju cijeniti i održavati vezu svježom", kazala je danas glumica, a zatim je navela i načine za održavanje strasti u vezi.

"Pobrinite se da zajedno izlazite kad god možete. Smijte se puno. Pobjegnite od djece. Zabavljajte se. Planinarite. Iznajmite sobu u hotelu. Uradite nešto neobično. Za mene je to najbolji način za probuđivanje strasti u vezi", savjetuje Goldie.

Par je 2020. godine snimio i novi zajednički film "Božićne kronike 2" koji je nastavak istoimenog filma iz 2018. godine, a Goldie je tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres otkrila da su se na snimanju osjećali kao da su na medenom mjesecu.

No iako njihova ljubav ne jenjava ni nakon gotovo četiri desetljeća, danas 76-godišnja Goldie i 71-godišnji Kurt nemaju namjeru ni želju stati pred oltar.

"Sviđa mi se biti Kurtova djevojka, i obratno. Sretni smo", kazala je glumica, a inače oboje iza sebe imaju propale brakove.

Goldie je bila udana za glazbenika Billa Hudsona, s kojim ima i svoje djece, sina Olivera i kći Kate, a Kurt iz braka s glumicom Season Hubley ima sina Bostona.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 +0 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene