Kakve uspomene!

Isplivale zaboravljene snimke starog doma Victorije Beckham, danas živi u čistom luksuzu, a nekad to baš i nije bilo tako

Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stari dom Victorije Beckham - 1 Stari dom Victorije Beckham - 3 Stari dom Victorije Beckham - 6 Stari dom Victorije Beckham - 5 Stari dom Victorije Beckham - 4 Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham - 1 Victoria Beckham Victoria Beckham Beckham Victoria,David, Brooklyn i Nicola Peltz - 1 +18 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 12 Galerija

Victoria Beckham jednom je prilikom pokazala kako izgleda njezina roditeljska kuća u kojoj je odrastala, a snimke su se sada ponovno pojavile u britanskim medijima.

Britanska modna dizajnerica i bivša spajsica Victoria Beckham jedna je od najimućnijih i najutjecajnijih Britanki. Rođena je u Essexu, no pretpostavlja se da je veći dio svog odrastanja s obitelji provela u susjednom okrugu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

O njezinim danima prije slave rijetko se govori, no danas 48-godišnja Victoria odrasla je u selu Goff Oaks u Hertfordshireu, zajedno s  bratom Christianom i sestrom Louise, a odgajali su ih njihovi roditelji Tony i Jackie Adams.

Victoria je jednom prilikom govorila o kući iz djetinjstva i obožavatelje je povela u obilazak stare spavaće sobe snimajući je za profil na Instagramu. Zaboravljene snimke ponovno su se pojavile ovih dana, a pretpostavlja se da su nastale u njezinoj obiteljskoj kući. U njima se vidi njezina stara soba s drvenim podom, bijelim namještajem i stubištem koje je, kako je izvijestio The Sun, vodilo do druge sobe njezinih roditelja.

"Danas smo David, djeca i ja došli posjetiti mamu i tatu. Ovo je moja stara spavaća soba i vraća mi toliko uspomena. Moja mama ju je preuredila, ovo nije bila moja lutka, ali da, ovdje sam odrasla", pojasnila je Victoria u videu.

Pronašla je ipak i dvije lutke koje su bile njezine, likove iz dječje serije "Worzel Gummidge" i otkrila da su to bili božićni darovi za nju i sestru Louise.

"Dakle, ovo je teta Sally, a ovo je Worzel Gummidge i sjećam se da su ih mama i tata dali meni i sestri jednog Božića kad smo bile stvarno jako mlade. Doista bude tako lijepa sjećanja i nevjerojatno je vratiti se", zaključila je sjetno Victoria.

2017. godine ekipa časopisa Vogue uspjela ju je intervjuirati u roditeljskom domu koji su oni sami kupili i uredili za pozamašnu svotu novca.

"Moji roditelji kupili su kuću golu kao školjku i sve sami napravili", izjavila je tada.

Za magazin je otkrila i da je njezina spavaća soba tijekom mladosti bila ukrašena tapetama brenda Laura Ashley i da je svoj toaletni stolić ukrasila praznim Chanelovim bočicama.

"Tata je jako puno radio kako bi imao novca da imamo lijepu kuću, pa nam mama nije dopustila da lijepimo postere", prisjetila se tom prilikom.

Victoria sa svojom obitelji danas živi u luksuznoj kući u Holland Parku, koji se nalazi u samom središtu Londona, a prvi susjed im je slavni britanski milijarder Richard Branson.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 +23 Vlaho Arbulić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović, pažnju kradu luksuzni detalji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 3 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 +19 Nora Dominko - 10 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene