Fanovi su malo i zabrinuti

Procurila snimka u kojoj se maleni princ George žali tati na jednu stvar, evo što ga je to mučilo!

Princ George Princ George Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George Princ George Princ George - 4 Princ George - 3 Princ George - 2 Princ George - 1 Princ George - 5 Princ George - 2 Princ George - 3 Princ George - 4 +18 Princ George - 1 Galerija

Princ George stigao je na Wimbledon u elegantnom odijelu, u kojem mu je čini se bilo nesnošljivo vruće.

Najstariji sin britanske vojvotkinje Kate Middleton i princa Williama, 8-godišnji princ George bio je jedna od glavnih zvijezda tribina ovogodišnjeg Wimbledona gdje je svim srcem navijao za Novaka Đokovića, a sada se pojavila njegova nova snimka koja je malo zabrinula obožavatelje kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ William i princ George - 2 vrijeme za njih Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

Naime, na društvenim je mrežama objavljena snimka na kojoj maleni George govori princu Williamu da mu je prevruće u odjeći koju nosi na sebi dok je temperatura zraka iznosila 28 stupnjeva Celzijusevih. Na njoj se vidi kako grli oca i govori mu da se osjeća dobro, ali ubrzo se požalio da mu je vruće u elegantom odijelu što se vidi i na nekim fotografijama.

Nije trebalo proći puno vremena da korisnici društvenih mreža izraze zabrinutost zbog toga što je mladiću previše toplo, a kraljevski urednik Robert Jobson je zaključio da iako su William i Kate poštovali pravila odijevanja All England Cluba, nitko ne bi imao ništa protiv da George nosi nešto manje formalno.

Fotografije s tribina pokazuju brižnog oca Williama kako provjerava svog sina dok se on pokušava ohladiti u odijelu s kravatom koje je nosio.

"Zašto ga oblače u odijelo i kravatu i to po ovoj vrućini", "Jadni princ George u košulji, kravati i sakou po toj zagušljivoj vrućini", komentirali su neki. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 2 Katie Price - 1 +0 Katie Price Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +12 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene