Sada je i službeno!

Poslije 17 godina vraća se ''Seks i grad'', ali ovog puta bez mnogima omiljene glumice, hoće li biti isto i bez nje?

Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) +0 Seks i grad (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis na svojim su profilima na Instagramu objavile trailer za novu sezonu serije "Seks i grad", u kojoj više neće glumiti Kim Cattrall.

Nakon 17 godina na male ekrane vraća se kultna serija "Seks i grad".

Pogledaj i ovo Cynthia Nixon (Foto: AFP) uvijek predivne! Pogledajte kako izgledaju glavne junakinje "Seksa i grada" 11 godina nakon zadnjeg filma, neke je teško prepoznati

Vijest o snimanju novih epizoda serije, koja se emitirala od 1998. do 2004. godine, potvrdile su glavne junakinje na društvenim mrežama. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje su u seriji utjelovile Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbes i Charlotte York, na svojim su profilima na Instagramu podijelile kratki video trailer nove sezone koja će se emitirati na streaming servisu HBOMax.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Jedina od slavne četvorke koja nije objavila video jest glumica Kim Cattrall, što ukazuje na to da nju nećemo gledati u novoj sezoni, a o tome pišu i svjetski mediji.

Cattrall je u šest sezone serije i dva filma glumila mnogima omiljenu Samanthu Jones, a da više ne planira utjeloviti svoj najpopularniji lik, potvrdila je dok se još samo šuškalo o novim nastavcima "Seksa i grada".

"Tijekom života svi stalno učimo, a ja sam naučila da želim raditi samo s dobrim ljudima i zabavljati se", kazala je Kim u intervjuu za Daily Mail 2019. godine kada su je pitali želi li ponovo glumiti Samanthu. "Nikad. To nije za mene", dodala je.

Cattrall je već nekoliko puta u medijima progovorila o nerješivim tenzijama između nje i ostalih kolegica iz serije, pogotovo sa Sarom Jessicom Parker, s kojom se čak i javno prepucavala na Instagramu.

Naime, kada joj je u veljači 2018. godine preminuo brat, Sarah joj je na Instagramu izrazila sućut, na što joj je Kim napisala: "Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima" te je u opisu fotke dodala još: "Danas me upitala majka: 'Kad će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi obitelj. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi se prikazala dobrom djevojkom."

Javnost je tada doznala da glumice nisu u dobrom odnosu, a Cattrall je kasnije u jednom intervjuu otkrila da je Sarah, koja je na nju bila ljubomorna na početku snimanja serije jer je bila veća zvijezda od nje, protiv nje okrenula i preostale dvije kolegice s kojima se već poznavala otprije.

Kada će nova sezona kultne serije početi s emitiranjem, još nije poznato, no na društvenim mrežama već se piše o tome kako ništa neće biti isto bez legendarne Samanthe. 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +11 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene