Potpuno druga osoba!

Nakon svih operacija kojima se potpuno transformirala, Kylie sa samo 21 godinom izgleda kao plastična lutka

Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 5 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 5 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 5 Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: Getty) +3 Kylie Jenner (Foto: Getty) Galerija

Kylie Jenner danas slavi 21. rođendan te je po mnogima najpopularnija sestra klana Kardashian-Jenner.

Poduzetna starleta danas slavi 21. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Objavila emotivan video Kylie Jenner javnost obavijestila o promijeni imena svog sina: ''Jednostavno nismo osjećali da je to on''

Radi se o najmlađoj pripadnici televizijskog klana Kardashian-Jenner, Kylie Jenner, koja bi uskoro trebala i službeno postati najmlađa milijarderka u povijesti. To može zahvaliti, među ostalim, obiteljskom, ali i vlastitom reality showu te kozmetičkom carstvu koje je izgradila na ruževima za usne.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Danas ju mnogi smatraju i najpopularnijom sestrom, koja samo na Instagramu broji 112 milijuna obožavatelja, a sve što stavi na sebe u trenu se razgrabi s polica. To su prepoznali brojni brendovi kojima Kylie za milijunske iznose reklamira odjeću i slično, a milijune zaradi samo jednom objavom.

No ako se vratimo na početak priče, Kylie nije bila toliko popularna. Dapače, bila je najpovučenija i medijski najmanje eksponirana sestra, a mediji su ju često nazivali i "ružnim pačetom" u obitelji.

Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Foto: Getty

I mala i povučena Kylie priznala je u kasnijim intervjuima kako se bojala toliko medijske pažnje te da je bila jako iskompleksirana zbog izgleda, posebno zbog tankih usana. Njih je iz tog razloga i povećala sa svega 16 godina. "To sam učinila nakon poljupca s jednim dečkom koji mi je rekao da se iznenađujuće dobro ljubim za nekoga s tako malim usnama", otkrila je reality zvijezda te nadodala kako se osjećala nepoželjno i nimalo atraktivno.

Kylie Jenner Tyga (Foto: Profimedia) Kylie Jenner Tyga (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Unatoč činjenici što se itekako vidjelo da je nešto radila na sebi, Kylie je mudro šutjela u vezi s povećanjem usana te se pravila kao da se to nije dogodilo, što joj je donijelo itekakvu medijsku pozornost. Istovremeno je još maloljetna započela vezu s tada 26-godišnjim reperom Tygom, koju također nije htjela priznati do 18. rođendana, a paparazzi su par pratili na svakom koraku ne bi li ulovili potvrdu da su više od prijatelja.

Međutim, nakon usana Kylie je na sebi "doradila" još puno toga te postala potpuno drukčija osoba, kojoj je karijera odjednom procvjetala. Grudi, stražnjica... Na njoj je odjednom sve probujalo, no, pogađate, Kylie opet nije željela ništa komentirati. Dapače, dodatno je povećavala spomenute dijelove na fotografijama te tako izazivala dodatnu medijsku pozornost od koje živi i više nego odlično.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nakon što je postala popularnija od svih svojih sestara, Kylie se 2017. godine u potpunosti povukla iz javnosti te s društvenih mreža, a uzrok tome bila je trudnoća koju je uspjela sakrivati punih 9 mjeseci. Tek je početkom veljače 2018. godine potvrdila trudnoću, i to nekoliko dana nakon što je rodila, a djetetov je otac njezin dečko Travis Scott, s kojim je započela vezu 2017. godine, svega nekoliko dana nakon prekida od Tyge. Četrdeset tjedana nakon njihova prvog susreta rođena je kćerkica Stormi.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie se vratila poslu punom parom, a u međuvremenu je izvadila i filere iz usana koji su joj omogućili ovoliku slavu, a brojni obožavatelji tada su joj poručili kako je lijepa i bez njih.

Kylie Jenner Fileri (Foto: Instagram) Kylie Jenner Fileri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A tek joj je 21!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene