U centru pažnje

Kad hit baka (86) 'poludi'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da je veza između baka i unuka čvrsta, mnogo puta smo se osvjedočili. No, evo još jednog primjera. Upoznajte rasplesanu 86-godišnju bakicu koju je svijetu predstavila njezina ponosna unuka Jenny Chunk.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 6 detalje ne otkriva Rijetki znaju ovaj podatak iz života Mladena Grdovića: Bilo je to 1996. godine s 20-ak gostiju gdje je bio i slavni košarkaš!

'Obožavam svoju baku. Svaka čast mojoj rasplesanoj 86-godišnjoj baki. Tako mi je bilo toplo oko srca i suze su mi krenule niz obraz kad je jednom prilikom tisuću partijanera gledalo moju baku, najenergičniju plesačicu na partiju, kako se odlično zabavlja', napisala je njezina unuka Jenny Chunk u opisu videa na kojem žena u zaista zrelim godinama tako živahno pleše.

Dodaje i kako je ponosna na baku koja je rodila šestero djece u ratna vremena. Ovim videima Jenny je baki čestitala i Majčin dan!

Jenny dodaje i kako je njezina baka doletjela iz Hong Konga na odmor u Las Vegas.

Na videima se mogu vidjeti rasplesana polugola muška tijela, a neki od muškaraca - stripera, na kupaćim gaćicama imaju zataknut novac. Baka je novčanice skidala ustima i tako pokazala kako je spremna za pravu zabavu.

'Ona nikad ne posustaje. Čak ju je i poznati rapper Cee-Lo pozvao da mu se pridruži na pozornici. Bila je zvijezda partija u Hardrock Hotel and Casino. Partija kad god stigne. Radujem se svim ovakvim zdravim seniorima koji vole život i žive punim plućima svaki dan', oduševljena je i ponosna unuka koja zaključuje: 'Neka svi partijamo do 100 godina pa i više!'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene