INSTA tjedan

Hrvatice koje su uzbudile javnost svojim golišavim ispadima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate Hrvatice svojim objavama često intrigiraju domaću javnost, a društvene mreže njihov su novi alat da privuku pažnju na sebe. One su tema našeg ovotjednog INSTA tjedna.

40-te su godine u kojima ljudi obično potpuno preokrenu svoj život u potrazi za nečim novim i drugačijim, a Snježana Mehun, Borna Rajić i Nina Morić samo su neke od kontroverznih lica domaće scene koje u zadnje vrijeme zabavljaju javnost.

Pogledaj i ovo Nina Morić Nestala je iz Hrvatske Naša kontroverzna manekenka jedva je prepoznatljiva na novim fotkama, a iskustvo koje je podijelila uz njih sve je potreslo: ''Htjela sam umrijeti…''

Snježana Mehun na Instagramu objavila svoju golišavu fotku

Tako je jučer izašla golišava fotka poduzetnice Snježane Mehun kako u toplesu pegla haljinu. Iako je fotografiju brzo maknula sa svojeg Instagrama, izazvala je lavinu komentara. 'Mišljenja sam da bi atraktivne žene trebale imati beneficirani radni staž! Izgladnjuj se, vježbaj ko marinac, ubrizgavaj otrov, hodaj na štiklama, ugrađuj kosu mrtve Indijke, trepavice... ajmo se ne lagat puno, jednostavnije je bit lopata', nedavno je poručuje Snježana na svojem Facebooku.

INSTA tjedan: Kako putuju domaće dive?

 

A photo posted by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 

A photo posted by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Osim nje, u zadnje vrijeme neke nove trendove pokrenula je i Borna Rajić. Poduzetnica, dizajnerica i bivša supruga Luke Rajića našla si je novi zanimljivi projekt na Youtubeu. Tako svaki tjedan objavljuje savjete iz svoje riznice mudrosti, a nedavno je objavila i golišavi video u kojem se 'igra sa svojom kosom' na Bramhsovu skladbu 'Mađarski ples'.

Severina puna pošalica: 'Da sam završila faks radila bi za plaću lipo, ovako se moram glupirat'

 

A photo posted by Borna Rajic (@bornarajic) on

Na pragu 40-te je i Nina Morić. Nekoć slavna manekenka danas je na meti kritičara zbog niza plastičnih operacijama kojima je transformirala svoje lice.  No, i dalje intrigira svojim ljubavnim životom, kao i fotografijama koje objavljuje na svojem Instagramu.

Sigurno smo da tu nije kraj zanimljivosti iz života poznatih žena čiji je život postao javan. Samo ne znamo tko više uživa - one u pažnji ili publika u njihovim ispadima?
 

 

Just another MANIK wednesday

A photo posted by Nina Moric (@nina_moric) on

 

Arcobaleno del mio cuore ⭕️⭕️⭕️notte mondo‼️

A photo posted by Nina Moric (@nina_moric) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene