Neki ga i brane

Druga runda: Portugalci uzvratili Jacquesu Houdeku nakon što je on napao njihovog glazbenika

Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Jacques Houdek (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Galerija

Fanovi Eurosonga odgovorili Jacquesu Houdeku nakon što se obratio Salvadoru Sobrali.

Nakon što je prošlogodišnji pobjednik Eurosonga, Salvador Sobral, ružno govorio o ovogodišnjoj izraelskoj predstavnici, Jacques Houdek obratio se istom i posvetio mu poduži status na društvenim mrežama gdje ga je ''oprao'' kako nije u redu.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 1 uoči kineske turneje Jacques Houdek pratiteljima poslao puse pozirajući u dalekoj Kini ispred poznate zgrade: "Moje radno mjesto za večeras..."

Ipak, to se nije svidjelo mnogobrojnim fanovima diljem svijeta, a posebno Portugalcima koji su Haudeku uzvratili.

''Mislim da trebaš razmisliti o svojim riječima. Svi imaju pravo na mišljenje, ali moraš vrijeđati prošlogodišnjeg pobjednika. Vrijeđaš tako i našu zemlju. Možeš imati mišljenje, ali ne vrijeđaj našeg pobjednika, pjesmu i zemlju'', napisao je jedan od fanova Eurosonga, dok je drugi dodao kako Houdekova pjesma nikad nije bila hit niti se slušala na radiju.

Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Jacques Houdek (FOTO: Facebook)

"Sorry Jacques ali ne slažem se s tobom oko tvog mišljenja da nije trebao sudjelovati ako mu to zdravstveno stanje ne dopušta. Smatram da svatko ima pravo nastupiti na Eurosongu, čak i kad je teško bolestan i možda nije i ne može biti na svakoj probi'', kazala je jedna Hrvatica.

U raspravu se uključio Neven Ciganović, no on je pak stao u obranu našeg pjevača. ''Frende po vicevima, svaka čast! Dobro si 'oprao' ovog wannabe beskućnika umjetnika''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene