U 5. mjesecu

Jedna od najljepših Hrvatica doista je prelijepa trudnica

Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić dečko (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) +0 Anita Dujić (FOTO: Instagram) Galerija

Manekenka Anita Dujić svoje prvo dijete očekuje s Britancem Duncanom Broadfootom.

Manekenka i dizajnerica nakita još uvijek uživa u ljetnim radostima.

Pogledaj i ovo Anita Dujić Broadfoot pristižu čestitke Naša bivša manekenka pohvalila se velikim razlogom za slavlje, a emotivnom objavom sve je raznježila!

Radi se i o jednoj od najljepših Hrvatica, Aniti Dujić, koja trenutno očekuje svoje prvo dijete s dečkom Duncanom Broadfootom zbog kojeg se iz Zgareba preselila u London.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Sretne vijesti ljepotica je potvrdila u srpnju fotografijom na kojoj pozira s dečkom, a lijepa Anita u 5. je mjesecu trudnoće.

Ponosna buduća mama voli tu i tamo pokazati trbuščić, a na posljednjim crno-bijelim fotografijama s mora, pokazala je da je doista prelijepa trudnica.

Anita je pozirala u crnom bikiniju s pareom svezanim ispod trbuha te sa šeširom u ruci, a look je upotpunila zanimljvim sunčanim naočalama te razbarušenom kosom od soli i sunca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Manekenka je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda, kao i uvijek. 

Podsjetimo, par se upoznao prošlo ljeto na Visu, gdje su zajedno radili na drugom nastavku filmskog hita "Mamma Mia". Prethodno je Anita ljubila glumca Ivana Hercega te je bila u braku s bratom Jelene Veljače, Ivanom, s kojim se rastala u prijateljskim odnosima nakon dvije godine braka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene