Danas joj je žao

Maroon 5 zvali su je u spot, a ona ih odbila: 'Bili su naporni!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadesetak godina provela je na modnim pistama New Yorka, Milana i Pariza, snimala je editorijale za najprestižnije modne magazine - Ljupka Gojić Mikić jedan je od naših najuspješnijih top modela.

'To se dogodilo slučajno nije bilo ništa plansko. Makar sam kao mala curica gledala modele devedesetih. Zvučat će bahato, ali već sam sebi tada rekla mogu ja to', kaže Ljupka koja je kao djevojčica bila poput ružnog pačeta. 'Zezali su me jako. Visko čelo, razmaknuti zubi, velika usta. Po parkovima su me svi zezali, ali agentima se to svidjelo', rekla je Ljupka Gojić Mikić u rubrici inMagazina 'Njeno drugo lice'.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

Ljupka i Mihael Mikić proslavili 9. godišnjicu braka u Veneciji

Osobnost i atraktivan izgled Ljupki su donjeli desetke kampanja za modne kuće poput Chanela, Givenchya, Gianfranco Ferre i brojne druge. 'Stalno sam se susretala sa oznatim osobama. Sjećam se, bio je band Maroon 5, s njima sam bila u istom hotelu u New Yorku. Cijela mi je grupa prišla. Bila sam s mamom i rekla joj, isuse kako su ovi naporni. Zvat ću agenciju da ih maknu od mene. Rekla sam naravno da neću s vama snimati spot, javite se agenciji. Danas mi je jako žao zbog toga', smije se Ljupka.

Suprugova nogometna karijera odvela ju je u Japan. U Mihaela Mikića zaljubila se još kao tinejđerica, a prošle su godine obnovili zavjete vjenčanjem u crkvi, nakon sedam godina civilnog braka. 'Bili smo klinci, imala sam sedamnaest i pol godina kad smo počeli hodati. Mika je i imao te izjave, ostavi karijeru, ali rekla sam mu neću. Može se dogoditi da prekinemo i što ću ja onda. Izvoli se boriti zajedno sa mnom. Normalan smo par zato valjda i funkcioniramo. Pet puta dnevno se posvađamo i pomirimo', otkriva nekadašnja manekenka. Ljupka i Mika imaju dvije djevojčice – Janu Siennu i Milu Amelie.

'Jako su glasne, stalno nešto glumataju, pjevaju. U Japanu vide da svi trče za tatom zbog autograma. Nekad se na to naljute pa kažu daj nek više ne gledaju našeg tatu', priča Ljupka.

Nakon manekenske karijere, koja je još uvijek povremeno aktivna, posvetila se dizajniranju. Linijui odjeće dala je ime prema svojem francuskom nadimku – malena Ljupka. 'Uspjela sam s njome da nakon duge karijere i stalnih putovanja ne padnem u depresiju. Rekla sam mami, koja je te curice na majicama radila odavno, da ako ne želi da padnem u depresiju od toliko razmišljanjanja što ću sad, da pokreno vlastitu liniju', otkriva dizajnerica.

Što ju još zanima osim dizajniranja, kao i cijeli intervju s Ljupkom Gojić Mikić pogledajte u videu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene