Nespojiv spoj!

Škoro ispričao kako su se on i Nives Celzijus neočekivano povezali i spojili: "Zašto nespojivo? Nas dvoje smo dvoje krasnih ljudi, zgodnih!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Miroslav Škoro - 7 In Magazin: Miroslav Škoro - 6 In Magazin: Miroslav Škoro - 5 In Magazin: Miroslav Škoro - 4 In Magazin: Miroslav Škoro - 3 In Magazin: Miroslav Škoro - 2 +0 In Magazin: Miroslav Škoro - 1 Galerija

Sasvim neočekivano, Miroslav Škoro napisao je novu pjesmu za Nives Celzijus i otkrio što misli o toj zanosnoj pjevačici. Otkad su mu ugrađene četiri srčane premosnice, na posebnoj je dijeti i tvrdi da ima jako dobre rezultate. Davoru Gariću za IN Magazin je ispričao i što čini kako bi se osjećao bliže Bogu.

Miroslav Škoro izgleda odlično, pa je za pretpostaviti da mu je sa zdravljem, ljubavi, obitelji i s unutarnjim psihičkim mirom, sve  fantastično.

"Hvala lijepo! Otvorio sam sve čakre, pustio sam sve loše da ode. Imam tu dijetu na kojoj sam stalno, to je 16:8. 16 sati jedem, osam sati spavam! I stvarno imam rezultate jako dobre!", pohvalio se Miroslav.

A što se zdravlja tiče, otkrio je što mu je to doktor preporučio s obzirom na njegove četiri premosnice na srcu.

"Pa doktor mi je preporučio da lovim leptire, znači da se klonem stres, da se klonem svinjetine", savjeti su koje je dobio.

Jedan od njegovih posjednjih singlova kaže ''Volim život''. Što njega nekako najviše veseli u ovim godinama najboljim?

"Hvala na komplimentu! Najbolje godine, da. Pa ja stvarno mislim, čak i kad sam radio Najbolje godine, tu glazbu i kad sam seriji dao ime, da je ovo vrijeme koje živimo, da to jesu najbolje godine jer ono što je prošlo je prošlo, i živjeti u prošlosti na neki način znači biti depresivan. A očekivati samo neku bolju budućnost, onda postaneš anksiozan, tako da fakat treba živjeti svaki dan čineći dobro drugima, ne čineći ono što ne bi htio da drugi čine tebi. Nedostaje mi u danu nekolio sati, ali generalno gledano, da mi je netko rekao da ću ovako ići prema starosti i prema smiraju svojeg života ja bih to potpisao", priznao je pjevač.

Ovog je ljeta bio i u Međugorju, koliko mu znači taj dio života gdje se konektira s višim nekim silama?

"Odgojen sam tako da vjerujem i puno mi to znači zbog toga što bez te vjere puno toga nema smisla. Naučio sam se i sam komunicirati s tim svojim unutrašnjim ja, jer sam od onih ljudi koji smatraju da Bog sigurno nije onakav kako su nas učili kad smo bili mali, sad je to kao neki čarobnjak sa bradom, neki Dumbledore ili Gandalf. Kad se komunicira sa samim sobom, vrlo si blizu toga da komuniciraš s jednim dijelom tog višeg bića koje nas je sve stvorilo", vjeruje Škoro.

Jedan od njegovih posljednjih glazbenih uradaka je bio i za Nives Celzijus. Napisao je njoj novu pjesmu,  a evo kako je došlo do tog nespojivog spoja.

"Zašto nespojivog, nas dvoje smo dvoje krasnih ljudi, zgodnih. Nives je izuzetno intelignetna osoba, draga osoba, skromna osoba i meni je bila čast raditi s njom", otkrio je Škoro.

Uskoro stiže i nova glazbena suradnja. Barabe su u pitanju, Barabe plus Škoro, znači sve same barabe, zapravo!

"Neobična pjesma je. Sigurno neobična, sigurno zanimljiva, drago mi je da mogu raditi s tako mladim dečkima. Oni imaju jednu sasvim drugu publiku koju možda to zainteresira 'znate, ja sam onaj striček koji je napisao Ne dirajte mi ravnicu i Otvor ženo kapiju'", našalio se za kraj Škoro.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene