Rijetko to radi

Gdje li se skrivala? Maja Blagdan pojavila se u javnosti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivo Gamulin Gianni predstavio je novi album, a povodom toga podržala ga je i njegova prijateljica Maja Blagdan.

Na predstavljanju novog albuma raskošni tenor Ivo Gamulin ispričao nam je zašto mu je vjera životni pokretač te koje mu poznate dame posebno znače u životu. Jedna od njih je svakako i Alka Vuica, autorica tekstova njegovih pjesama, koja je zbog promocije doputovala iz Sarajeva, u kojem već duže vrijeme živi.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Uvijek je puno lakše pisati zaljubljen, ali se već znam dovesti u to stanje po nekim sjećanjima i mogu pisati i kad nisam zaljubljena, ali s godinama sve teže", otkrila je Alka. "Ona me najbolje razgoliti i najbolje pokaže ono što sam ja", dodao je na to Ivo Gamulin Gianni.

A Gianni osjeća i vjeru. U glazbu se upravo i zaljubio zbog duhovnih pjesama. "Kad sam došao u Zagreb prvo što sam tražio je crkvu u koju ću ići pjevati", otkriva Gamulin. Mir, oslonac i odgovore u vjeri pronalazi i Maja Blagdan, s kojom je Gamulin dugogodišnji prijatelj.

"Šetnje prirodom, kuhanje zajedničko, druženja, to nam lijepo paše i odgovara jednom i drugom", priča Blagdan. Osim njih, dobar je prijatelj i sa Doris Dragović. A voli se Gamulin okružiti i poznatim svjetskim divama kao što su Pastora Soler, Gloria Gaynor, Anna Oxa. Gianni će svoj glas iskoristiti i na nadolazećoj premijeri opere Don Carlo u zagrebačkom HNK-u, u lipnju odlazi na turneju Kanadom, a u planu su i nove pjesme i to iz londonskog studija. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene