ups...

Srpska voditeljica šokirala izdanjem za jutarnju emisiju, za sve je kriva nestašna haljina i prorez na njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jovana Jeremić u jutarnjoj se emisiji pojavila u haljini s visokim prorezom, zbog kojeg je pokazala više nego što je htjela.

Voditeljica Jovana Jeremić iznenadila je sve izazovnim izdanjem u jutarnjoj emisiji na televiziji Pink. Blic piše kako se pojavila dobro raspoložena kao i uvijek, a na sebi je imala haljinu s ogrnomnim prorezom koji joj je kasnije zadao i probleme.

Pogledaj i ovo Jovana Jeremić kakva raskoš! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kontroverzne srpske voditeljice, posebno se ističe nesvakidašnji detalj iznad kreveta: "Sve sam sama zaradila!"

Haljina koja je naglasila njezin dekolte podigla joj se previše kada je sjela te je otkrila i više nego je trebalo. Jeremić se nije obazirala na činjenicu što je pred kamerama pokazala previše te je nastavila voditi emisiju kao da se ništa nije dogodilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

30-godišnja Jovana inače je jedno od najpopularnijih televizijskih lica u Srbiji, a pažnju privlači gdje god da se pojavi. Odvažna izdanja nisu joj strana, a jednom su je prilikom usporedili i sa Sedmom od Devet iz "Zvjezdanih staza" i to nakon što se u emisiji pojavila u pripijenom zelenom kombinezonu.

Prema pisanju srpskog Blica Jovana je nedavno obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene