zanimljiv razlog

Otkriveno zašto se Kate i William nikada ne drže za ruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konačno je otkriveno zašto izbjegavaju bliskost u javnosti.

Princ William i njegova supruga, vojvotkinja Kate, u javnosti se nikada ne drže za ruke. Unatoč tome što uživaju u ljubavi svoju bliskost nikada javno ne iskazuju. Primijetili su to i stručnjaci za neverbalnu komunikaciju.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Robin Kermode navodno je pronašao razlog zbog kojeg William i Kate izbjegavaju dodire na javnim mjestima.Naime, on tvrdi da su uzor pronašli u ponašanja njegove bake, kraljice Elizabete.
"Kraljica se jako rijetko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih obitelji", rekao je Kermode.

Unatoč tome ne spori da su princ William i Kate Middleton jako bliski i da se istinski vole. "Oni su snažan i neovisan par i nemaju potrebu drugima dokazivati koliko su zaljubljeni. To najčešće rade parovi koji zapravo imaju problema u braku i u vezi i tada grčevito uhvate ruku svog partnera ili partnerice kako bi u javnosti negirali svoje razmirice i probleme", izjavio je Robin za Daily Mail.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene