Vatreni trenutak!

Prepustili su se strastima kao da ih nitko ne gleda, a vrućim prizorima s broda izludjeli su njenog bivšeg!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker ne skrivaju koliko su ludi jedno za drugim, iako ih mnogi smatraju nespojivim parom.

Najstarija sestra iz poznate reality obitelji, 42-godišnja Kourtney Kardashian, zadnjih se mjeseci ne odvaja od bubnjara grupe Blink-182, Travisa Barkera (45), s kojim je započela vezu nakon dugogodišnjeg prijateljstva.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Iako mnogi smatraju da su nespojiv par, oni ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugog te se ne trude obuzdati svoje strasti u javnosti.

Tako su ih sada paparazzi ulovili tijekom jednog vrlo vatrenog trenutka na brodu. Kao da ih nitko ne može vidjeti, prepustili su se strastvenim dodirima i poljupcima, a Kourtney je plijenila poglede i tangicama koje su provirile ispod njezine krake haljine.

Vruće fotke para brzo su obišli svijet, a vidio ih je i njezin bivši kojeg su ovi prizori potpuno izludjeli. Radi se o Scottu Disicku, s kojim Kourtney ima troje djece, i koji je svoju bivšu pokušao ismijati, i to u privatnoj poruci koju je poslao manekenu Younesu Bendjimi, s kojim je Kardashianka također bila u vezi od 2016. do 2018. godine.

"Je li ova riba u redu!???? Brate, što bi ovo trebalo biti? Usred Italije?", upitao je Scott Younesa u poruci uz koju mu je poslao i njezinu fotografiju s broda.

"Nije mi važno, sve dok je ona sretna. P.S. nisam ti ja brat", napisao mu je Bendjima prije nego je podijelio njegove poruke sa svojih 1,2 milijuna obožavatelja na Instagramu, a prenijeli su ih mediji diljem svijeta.

Kourtney i Travis često i na svojim Instagramima dijele svoje strastvene trenutke, pa je očito da za komentare poput Scottova uopće ne mare.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Inače, prije nego što su prohodali, godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene