Kako slatko!

Nove fotografije još su jedan dokaz zašto ovog glumca koji ne mari za slavu i milijune na računima svi obožavaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keanu Reeves slovi kao veliki humanitarac i zbog toga ga mnogi obožavaju, a najnovijim fotkama na kojima ima ukosnice oduševio je obožavateljice.

Holivudski miljenik Keanu Reeves (56) trenutačno u Berlinu snima četvrti nastavak filma "John Wick", u kojem glumi istoimeni lik, a iznenadio je sve svojim stilom na ulicama njemačkoga grada. Fotografi su ga uhvatili u pauzi od snimanja, a Keanu se pojavio u ležernom izdanju, dok je u kosi imao ukosnice koje su ga spasile da mu kosa ne upada u oči.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves stiže omiljeni glumac Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

Bio je vidno raspoložen, a brojni fanovi komentirali su kako je glumčevo izdanje svima dobro sjelo te da je zaista sladak.

Keanu je inače poznat kao veliki humanitarac te rado pomaže kome god stigne. Ne živi u vili kao njegovi slavni kolege, oblači običnu odjeću, voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima te s njima često popije i pivo. Na crveni tepih ide kada mora zbog premijera filmova i jedino se tada oblači u svečaniju odjeću, dok u svakodnevnom životu nosi obične kombinacije zbog kojih su neki zli jezici komentirali da izgleda kao beskućnik.

Nema tko ne voli surađivati s njim jer pamti imena ljudi na setu i razgovara s njima kao da su stari prijatelji. Reeves nema tjelohranitelje i kada ide u kazalište, sjedi među publikom te ne traži posebni tretman za zvijezde.

Vezu s umjetnicom Alexandrom Grant (47) potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vremena, a upoznali su se preko posla i počeli se družiti te se iz prijateljstva rodila ljubav. U posljednje vrijeme priča se i o tome kako par planira odlazak pred oltar, no o detaljima su vrlo tajnoviti.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) +7 Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Celebrity Dok ona bezbrižno šeće u badiću s dekolteom do pupka, sedam godina mlađi dečko ne miče se od nje daleko

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mark i Rhea Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Nekad i sad Žarila je i palila modnom scenom, ali danas živi drugačije i ne mari previše za to kako izgleda, pa ni za mali višak kilograma koje voli isticati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene