Hipnotizira....

18-godišnjakinja s čijih nogu ne možete maknuti pogled!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona je brucošica i studira pravo, a onako usput osvojila je i titulu Miss najdužih nogu! Kad pogledate fotke, bit će vam jasno i zašto.

Anastazija Straševskaja (18) proglašena je za 'Miss najduže noge' sa 106cm u natjecanju za miss Rusije. Nije to obična mlada ljepotica iz Rusije, već nadobudna brucošica na studiju prava, na Institutu prava u Novosibirsku.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel Senzacionalna! Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

Strašnevskaja je titulu osvojila pobijedivši 52 druge natjecateljice te je dobila i 16.000 kuna novčane nagrade uz laskavu titulu. Titula joj je pripala nakon provedene online ankete.

Najbolja stražnjica Brazila: Evo zašto je ona Miss BumBum 2013!

Ta ljepotica se zaklinje da je je modna pista, ponude i brz put do slave neće omesti u nastojanju da završi započeti studij. 'Odvjetnicom želim postati još od osnovne škole i namjerno sam izabrala ovaj institut. Neću ga napustiti niti pod kojim uvjetom, a želim se baviti civilnim pravom', ističe vlasnica najdužih nogu u Rusiji, a prenosi Siberian Times.

Osim što je ambiciozna, Anastazija je i humanitarno osvještena te želi gestom zahvaliti i svojim roditeljima. 'Dio novca ću potrošiti na poklon roditeljima, a ostatak želim donirati za fond djeci oboljeloj od raka', kaže ona.

Njoj je pobjeda, kaže, dala veliko zadovoljstvo te priznaje da joj se time ostvario i san. No, ipak se nije prepustila osjećaju nepobjedivosti. 'Moj život ide dalje', skromna je Anastazija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene