Svi u Papayu

FOTO Pogledajte novo izdanje najboljeg mjesta za ludi party!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatiji hrvatski klub Papaya svake sezone podiže ljestvicu izgleda, ali i programa s kojim postaje prepoznatljiv u čitavom svijetu

Ono što je sidnejska Opera u Australiji, Kip Slobode u New Yorku, Eiffelov toranj u Francuskoj, to je za Hrvatsku nova Papayina pozornica.

Pogledaj i ovo showbuzz Američki uspjeh Svjetska premijera Papayinog dokumetarca na prestižnom film festivalu

Papayina pozornica ovog će ljeta okupirati svijet društvenih mreža te postati ljetna razglednica i landmark modernog hrvatskog turizma. Na višemilijunskoj vrijednoj pozornici radilo je desetak arhitekata i dizajnera, a pozornica je svojevrsni spomenik DJ kulturi, pop kulturi novijeg doba.

Počele su lude, vruće noći na Zrću

Nakon više od godinu dana od ideje do realizacije samog projekta, pozornica će svoje premijerno otvorenje uz spektakularni vatromet imati u vikendu 20. i 21. lipnja. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojim ekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima svijeta na Ibizi, Las Vegasu ili u Miamiju.

Pozornica je simbol nove ere hrvatskog turizma, a ekipa Papaye iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija. Tako danas na plaži Zrće imamo preko 20 internacionalno poznatih festivala kao što su Hideout, Sonus, New Yorker Fresh Island, Barrakud, Dj Mag, HTC Day & Night, Electro Beach i dr. Papayi treba prepisati zasluge na popularizaciji Hrvatske kao festivalske destinacije, čemu svjedoči dolazak festivalskih giganata poput Ultra Europe, Outlook, Dimension, Uknown i dr.

Razgovarali smo s Lovrom Skoblarom iz iarhitektonskog ureda Projekt MOD- Arhitektonski izričaji suvremenog dizajna, velikog mjerila sa polivalentnim sadržajima oduvijek su bili od posebne važnosti kao elementi određenja identiteta mjesta. Vođena tim smjernicima pozornica je projektirana kao konstrukcija školjkastog izgleda koja u isto vrijeme simbolizira spomenik biseru u obliku otvorene školjke ali i nadaleko poznate izlaske sunca iza Velebita po kojima je Papaya postala poznata u čitavom svijetu.

'Atraktivna lokacija dobija jednu arhitektonsku gestu čiji dizajn i mjerilo postaju nositelji vizualnog identiteta okoliša dok u dijalogu sa okolinom nastaje prostor s jasno definiranim specifičnim karakterom koji podiže razinu privlačnosti i životnosti', tvrdi arhitekt Zlatko Ovanin , koji je zaslužan za oblikovanje ovog upečatljivog djela.

Spektakularno otvorenje sezone 2014 najavljeno je za vikend 20. i 21. Lipnja uz Freemasons, kada će kao specijalni gosti svečano otvoriti pozornicu na legendarnom after beach partyiju koji je zakazan za subotu 21 lipnja od 16h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene