Posebne emocije

Nagrada publike Branimiru Bubici i Klapi Sebenico na Večerima dalmatinske šansone odlična je najava koncerta u Lisinskom

Branimir Bubica i Klapa Sebenico - 2 Branimir Bubica i Klapa Sebenico - 2 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Bubica i Klapa Sebenico - 4 Branimir Bubica i Klapa Sebenico - 3 +0 Branimir Bubica i Klapa Sebenico - 2 Galerija

"Ne dan moju tisnu kalu“ pjesma je koja je ove subote na 24. Večerima dalmatinske šansone osvojila 2. nagradu publike što je oduševilo Branimira Bubicu i klapu Sebenico koji su je izveli s posebnom emocijom pjevajući u svom rodnom Šibeniku.

Tu predivnu baladu publika će uživo čuti i 07. rujna na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma gdje Branimir i klapa pripremaju koncert karijere koji najavljuju kao pravu dalmatinsku feštu u srcu Zagreba, a pridružit će im se i dragi gosti Ivana Kovač te Ivo Pattiera.

Pogledaj i ovo Branimir Bubica objavio novu pjesmu Branimir Bubica: "Otkako sam postao otac, zapljusnuo me val pozitivne energije, unatoč teškoj situaciji za nas glazbenike"

"Na koncertu u Lisinskom sigurno nećemo štedjeti emocije jer spremamo dvostruko slavlje - 20 godina moje profesionalne karijere i 10 godina djelovanja klape Sebenico. Pripremamo poseban repertoar najvećih klapskih hitova i najljepših pjesama s naša dva hvaljena albuma 'Dobra večer, uzorita' i 'Dalmacijo, ti si zadnja luka' koje je publika zavoljela kroz sve ove godine. Prisjetit ćemo se i klape Teuta u kojoj sam počeo karijeru. S velikim nestrpljenjem očekujemo koncert i pozivamo sve da nam se pridruže“, kaže Branimir Bubica koji unatoč bogatom scenskom iskustvu osjeća veliko uzbuđenje uoči koncerta u Lisinskom. U svojoj je dugogodišnjoj karijeri nastupao na raznim zanimljivim mjestima, a nastup koji mu se posebno urezao u sjećanje je izvedba "Šibenske balade“ na njujorškom Times Squareu na što je jako ponosan.

Branimir Bubica i Klapa Sebenico se nakon uspješnog ljeta koje su obilježile pjesme za dušu, koncerti i nagrade, posvećuju radu na trećem studijskom albumu čije će pjesme biti inspirirane ljubavlju prema čarobnom dalmatinskom kraju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene