Roger Sanchez

Dobitnik Grammya dolazi u Dubrovnik!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Culture Club Revelin 19. rujna dovodi DJ-a, producenta te dobitnika Grammyja Rogera Sancheza!

Autoru megahita 'Another Chance' (2001.), nekadašnjem breakdance plesaču , gostovanja u Hrvatskoj nisu strana, pa je i ove godine odlučio nastupiti na našoj obali.

Pogledaj i ovo showbuzz Osvojite ulaznice Roger Sanchez 19. rujna u dubrovačkom Revelinu!

Rogerova strast za DJ-ingom na samom početku njegove karijere  vrtoglavom brzinom osvojila je New York.  Krajem 80-ih nastupao je u svim bitnijim gradskim klubovima, a početkom 90-ih dolazi u centar pažnje s prvim hitom 'Luv Dancin'. Već tada je remiksirao pjesme mnogih poznatih glazbenika u presjeku od kolega Basement Jaxxa A Tribe Called Quest, Michael Jackson, Diana Ross, Janet Jackson, Chic, M People, Basia, Incognito i Soul II Soul, a može se pohvaliti i uspjehom vlastitih albuma.

Culture Club Revelin: PlayOne će zagrijati atmosferu

Svjetsku  popularnost mu je osigurao hit 'Release Yourself' 1996. godine. Pod istim imenom je u narednim godinama izdao nekoliko kompilacija, a tako se zove i njegova radijska emisija koju online redovito sluša petnaest milijuna slušatelja iz cijelog svijeta. 2007. radijski podcast je osvojio Best Podcast Award na prestižnom International Dance Music Awards (IDMA).

Bio je to početak vladavine Rogera Sancheza. Tijekom godina, u njegovim su se remixevima našli Alicia Keys, Michael Jackson, No Doubt, Madonna, Kylie Minogue, Daft Punk, Jamiroquai, Maroon 5, Garbage, Chic, Diana Ross i The Police, a radio je i na soundtracku filma Blade. Prva mjesta na Billboardovoj ljestvici, Grammy za najbolji remiks godine za singl 'Hella Good' grupe No Doubt i titula Best house DJ na Ibizi samo su neke od prestižnih nagrada koje je osvojio.

Njeguje funky stil ubacujući sexy feeling New York house-a, a setovi su mu prožeti latino udaraljkama, gospel vokalima i nabijeni hip-hop stavom. što ga čini vrlo zanimljivim i traženim DJ-om za širu publiku, Njegova nezasitna želja za stvaranjem osigurala mu je status ambasadora dance pokreta koji čvrsto sjedi na tronu svjetske clubbing scene, pa će zasigurno hitovi kao što su 'Lost', 'Turn On The Music', 'Again', 'Another Chance' dignuti i sve posjetitelje Culutre Cluba Revelin na noge.

Cijena ulaznice: 100kn pretprodaja / 200kn VIP
Na ulazu: 150kn / 200kn VIP

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene