Osvojite ulaznice

Roger Sanchez 19. rujna u dubrovačkom Revelinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati DJ stiže u Dubrovnik!

Culture Club Revelin 19. rujna dovodi DJ-a, producenta te dobitnika Grammyja Rogera Sancheza.  Autoru megahita 'Another Chance' (2001.), nekadašnjem breakdance plesaču , gostovanja u Hrvatskoj nisu strana, pa je i ove godine odlučio nastupiti na našoj obali.

Pogledaj i ovo showbuzz Roger Sanchez Dobitnik Grammya dolazi u Dubrovnik!

Roger Sanchez stiže u Culture Club Revelin

Rogerova strast za DJ-ingom na samom početku njegove karijere  vrtoglavom brzinom osvojila je New York.  Krajem 80-ih nastupao je u svim bitnijim gradskim klubovima, a početkom 90-ih dolazi u centar pažnje s prvim hitom 'Luv Dancin'. Već tada je remiksirao pjesme mnogih poznatih glazbenika, poput kolega Basement Jaxxa A Tribe Called Quest, Michaela Jacksona, Diane Ross, Janet Jackson, Chic, M People, Basia, Incognito i Soul II Soul, a može se pohvaliti i uspjehom vlastitih albuma.

Club Revelin je za čitatelje Dnevnik.hr-a dijeli 2x2 ulaznice za nastup Rogera Sancheza. . Sve što trebate napraviti jest poslati na mail natjecaj@novatv.hr zašto baš vi zaslužujete ulaznice i ne zaboraviti poslati svoje osobne podatke!

Svjetsku  popularnost mu je osigurao hit 'Release Yourself' iz 1996. godine. Pod istim imenom je u narednim godinama izdao nekoliko kompilacija, a tako se zove i njegova radijska emisija koju online redovito sluša petnaest milijuna slušatelja iz cijelog svijeta. 2007. radijski podcast je osvojio Best Podcast Award na prestižnom International Dance Music Awards (IDMA).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene