Iskrena Nina

'Nakit je usitinu stvoren za prave romantičare!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bečka kompanija nakita diljem svijeta osvaja umjetničkim ručno izrađenim nakitom od pečenog emajla ukrašenim 18 kt i 24 kt zlatom.

Nova FREYWILLE kampanja za kolekcije Floral Symphony i Magic Sphinx snimljena je u Zagrebu s Ninom Badrić. Time je ujedno proslavljen i nastavak uspješne suradnje između naše glazbene dive i ovog svjetskog lukuznog brenda.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Prilikom prvog predstavljanja svog raskošnog nakita hrvatskom tržišu u rujnu prošle godine, kompanija je angažirala za ambasadoricu glazbenu divu Ninu Badrić. Ono što je bilo zamišljeno kao regionalna suradnja, ubrzo je poprimilo svjetske razmjere. Ninina fotografija s kolekcijom Spirit of Africa oduševila je cijeli svijet .

Nina je u potpunosti očarana ljepotom raskošnog nakita koji ujedinjuje eleganciju i umjetnost.

'Iznimna je čast biti ambasadorom brenda koji više od 60 godina njeguje tradiciiju stvaranja umjetnički oslikanog nakita. Oduševljena sam umijećem FREYWILLE umjetnika koji na jedinstven način u svakom ručno oslikanom detalju uspijevaju utjeloviti najljepše ljudske emocije i oživiti ta mala umjetnička djela u trajne uspomene koje nas podsjećaju na posebne trenutke našeg života. FREYWILLE nakit je uistinu stvoren za prave romantičare, modne znalce i sve divne žene koje se ne boje pokazati svoju unutarnju snagu, gracioznost i ženstvenost', izjavila je Nina Badrić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene