LUDA ZABAVA

IMAMO ULAZNICE! Dubrovački brucoši u Revelinu slave uz Maju Šuput

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brucoši su poželji da na njihovom velikom slavlju u Revelinu nastupi Maja Šuput.

Još je samo nekoliko dana ostalo do spektakularne brucošijade koju u Cuture clubu Revelin organizira Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku. Kao što smo objavili, brucoši su poželjeli da na njihovom velikom slavlju u Revelinu, ujedno i Svarog partyju, u subotu, 15. ovog mjeseca, nastupi Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Svi koji su bili na prošlogodišnjoj brucošijadi, znaju kakva ih zabava očekuje, a sve ostale Studentski zbor poziva da im se pridruže u plesu i pjesmi do ranog jutra. Treba dodati da je ovo samo prvi koncert u nizu sličnih evenata koje dubrovački studenti pripremaju. Cijene ulaznica i pića, uz predočenje tzv. iksice, posebno su prilagođene studentskom džepu. Studenti dakle počinju novu školsku godinu veselo i raspjevano, pa je već sada, sudeći prema interesu, jasno da sve koji u subotu dođu u Revelin čeka luda zabava.

Revelin vas nagrađuje!
Ukoliko želite na nastup popularne Maje Šuput, sve što trebate napraviti jest lajkati stranicu Showbuzza na Facebooku te nam u Inbox grupe ostaviti vaše osobne podatke (ime, prezime, broj mobitela). Dijelimo 1x2 ulaznice onome tko najkreativnije objasni zašto bi trebao ići na koncert. Ime dobitnika objavit ćemo u petak (14.listopada) u 12:00 sati.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene