Hrabro, hrabro!

Naša lijepa pjevačica vodi miran obiteljski život i ne viđamo je često, a sada se pojavila u izdanju o kojem će se pričati!

Vanda Winter Vanda Winter Damir Spehar/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Winter - 1 Vanda Winter - 2 Vanda Winter - 3 Vanda Winter - 1 Vanda Winter - 2 In Magazin: Vanda Winter - 4 Vanda Winter (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Vanda Winter In Magazin: Vanda Winter - 1 In Magazin: Vanda Winter - 2 +15 Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Vanda Winter nastupila je u Bjelovaru u odvažnom izdanju, u kakvom je nismo navikli često vidjeti.

Vanda Winter nastupila je na najvećoj gradskoj manifestaciji u Bjelovaru Terezijani, a poglede je plijenile odvažnom modnom kombinacijom koju je za tu priliku odabrala.

38-godišnja Vanda pojavila se u crnim hlačama i zanimljivom sakou s izrezima na rukavima, a ispod kojeg je nosila samo grudnjak. Tako je do izražaja došla njezina figura i ravan trbuh kojim se može pohvaliti.

Vanda se prošle godine, nakon pauze, vratila na kazališne daske u predstavi "Ljepotica i zvijer", kojom je i započela njezina impresivna karijera.

''Ja ću reći prije 16, a vi to zablurajte s onim biiip. Prije toliko godina sam igrala u produkciji kazališta Trešnja, tad sam bila još studentica na trećoj godini glume i to mi je bila velika odskočna daska. Lijepo je da se sad zatvorio ovaj krug i da me netko još uopće vidi kao ljepoticu'', rekla je Vanda za IN magazin.

Skromna glumica i majka sve teže pronalazi balans između privatnog i poslovnog života. Zato je izuzetno veseli to što je njezin petogodišnji sin Fabijan napokon dovoljno velik da mu ne bude dosadno na kazališnim probama.

''Meni je doživljaj, u svakom slučaju, da me moje dijete može pratiti, odnosno ono što najviše volim mogu dijeliti s prvom osobom koju najviše volim u svom životu'', rekla je Vanda.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car +29 Adriana Ćaleta-Car - 1 Celebrity Trudna supruga našeg nogometaša do poroda broji još sitno i izaziva zavist fotografijama s ljetovanja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - Bloom - 1 +25 Atmosfera na snimanju Supertalenta - 4 Celebrity Ponosna Maja Šuput pohvalila se Bloomovim uspjehom, postigao je to sa samo tri godine: "Prva se pamti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene