dugo su skrivali vezu

Folk pjevačica udala se u tajnosti? Pratio ju je buran ljubavni život, a sada je jednom rečenicom odala status veze s mlađim pilotom!

Tanja Savić Tanja Savić Tanja Savić/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Savić - 10 Tanja Savić - 9 Tanja Savić - 8 Tanja Savić - 7 Tanja Savić - 6 Tanja Savić - 5 Tanja Savić - 4 Tanja Savić - 3 Tanja Savić - 2 Tanja Savić - 1 +10 Tanja Savić - 12 Galerija

Tanja Savić iznenadila je mnoge tako što je dala naslutiti da se u tajnosti vjenčala za pilota Muhameda Mukija Bešića.

Srpska pjevačica Tanja Savić prvi je put iskreno progovorila o ljubavi s 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, ali je svojom izjavom mnoge zbunila.

Tanja ga je jednom prilikom oslovila "suprugom" pa su onda obožavatelji dali naslutiti da se pjevačica udala u tajnosti. 

"Moj suprug je zaista divan... Mogu reći da nitko ne zna za nas da smo više od dvije godine zajedno i ovo je ekskluziva", istaknula je Tanja.

Pogledaji ovo Tanja Savić - 9 Celebrity Folk pjevačica objavila fotografiju u vjenčanici, većina je odmah pomislila da je riječ o onom o čemu se već dugo šuška!

Također, pjevačica je otkrila i da su njih dvoje dugo radili na svojoj vezi u tajnosti te da joj Muhamed pomaže izvesti sinove na pravi put.

Podsjećamo, Tanja se na glazbenoj sceni proslavila 2004. godine, nakon sudjelovanja u prvoj sezoni showa "Zvezde Granda", nakon čega je objavila četiri uspješna albuma.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Mladi gradonačelnik šuti o aferama sa srpskim folk-pjevačicama, ali zato koristi svaku priliku kako bi se pohvalio isklesanim torzom

2011. godine udala se za srpsko-australskog poduzetnika Dušana Jovančevića, s kojim je dobila dva sina, a njihov odnos postao je turbulentan i vodili su tešku borbu za skrbništvo. Sve je počelo kada je Dušan odveo sinove u Australiju bez njezina znanja, nakon čega je donijela odluku o razvodu.

"U redu je razvesti se. U redu je prekinuti. U redu je krenuti ispočetka. U redu je nastaviti dalje sa životom. U redu je reći ne. U redu je biti sama. Ono što nije u redu je ostajati tamo gdje nisi sretna, cijenjena i poštovana. To nije u redu prema sebi", napisala je Tanja svojevremeno na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Draško Stanivuković Celebrity Navodna ljubav folk-pjevačice i mladog gradonačelnika kopka njezina supruga, koji je počeo iznositi šokantne optužbe!

Godinu dana bilo joj je potrebno da sinove vrati kući u Srbiju, a to joj je konačno uspjelo u ljeto ove godine.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i prijateljica - 5 Nives Celzijus i prijateljica - 6 Nives Celzijus i prijateljica - 4 Nives Celzijus i prijateljica - 2 +30 Nives Celzijus i prijateljica - 1 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene