Nova tragedija

Obitelj Šabana Šaulića opet zavijena u crno: ''Umro je od tuge, nije mogao podnijeti da ga više nema''

Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Galerija

Šaban Šaulić preminuo je sredinom veljače, a otišao je i njegov rođak Muradif Demirović, koji se teško nosio s odlaskom kralja glazbe.

Ni mjesec dana otkako je preminuo Šaban Šaulić njegova je obitelj opet zavijena u crno.

Pogledaj i ovo Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović odao i počast ocu Oženio se sin pokojnog Šabana Šaulića, pogledajte fotke s raskošnog vjenčanja koje je koštalo pravo bogatstvo!

Naime, preminuo je i Muradif Demirović, rođak kralja narodne glazbe, koji je također bio pjevač. Medijima je tužnu vijest otkrio Hasan Hudić, zajednički rođak koji je zbog svih tragičnih događaja završio u bolnici.

Kako je Dudić rekao za Blic, Muradif nije mogao podnijeti tragičnu Šabanovu smrt.

''U bolnici sam, pozlilo mi je od šoka i stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja braća su umrla, ne znam kako ću to podnijeti, Velika bol je zadesila našu obitelj. Najstariji brat Muradif Demirović prvi je od nas počeo pjevati, on je umro of tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, a imao je problema i s plućima. Pao je u tešku depresiju, teško mu je baš bilo, nikako nije mogao preboljeti Šabanovu smrt. Brinuo se danima što nije mogao otići Šabanu na pogreb, pričao je: 'Srce će mi pući od tuge'. Tako je i bilo, u nedjelju je umro'', ispričao je Hasan za Blic.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) +7 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Isplivali detalji bizarnog vjenčanja Michaela Jacksona i medicinske sestre, što se to tamo događalo?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene