Ovo morate vidjeti!

Sjajno raspoloženi Mišo Kovač zapjevao u kafiću, pridružio mu se i popularni Jole, a video je pravi hit!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač i Jole Mišo Kovač i Jole +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Galerija

Mate Mišo Kovač i Joško Čagalj Jole snimljeni su u kafiću u Strožancu gdje su zajedno zapjevali pjesmu "Hej živote, što me snađe".

Legendarni Mate Mišo Kovač spreman je za povratak na pozornicu.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole duša svake zabave Kad nije na pozornici, Jole je jednostavan obiteljski čovjek: ''Jesam li prije šest dana vadio krumpire, jesam, to meni odmara glavu''

Dok se s nestrpljenjem iščekuje njegov prvi koncert nakon tri godine koji će održati na Starom placu u Splitu 5. lipnja, Mišo je zagrijavao glasnice u jednom kafiću u Strožancu pored Splita gdje živi sa suprugom Lidijom u unajmljenom stanu, a društvo mu je pravio i Joško Čagalj Jole.

Njih dvojica zajedno su zapjevala Mišin hit iz 1994. godine "Hej živote, što me snađe". Obojica su bili sjajno raspoloženi i šakama su o stol udarali ritam, a Mišo je nosio majicu sa smajlićem koji ima brkove.

"To je Mišo", kazao je u jednom trenutku Jole. Mišo nije imao namjeru stati pa je tako pred kraj videa krenuo pjevati i "Nikoga nisam volio tako", što je Jolu nasmijalo do suza.

Mišo je zadnji koncert održao 2019. godine u Zagrebu, a koncert u Splitu potvrdio je i za Dnevnik Nove TV.

"A nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema. Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumite. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni", poručio je.

Inače, iza legendarnog pjevača je težak period tijekom kojeg je nekoliko puta hospitaliziran zbog zdravstvenih problema, a zbog zaraze koronavirusom je jedno vrijeme primao i kisik, no izgleda da se sada potpuno oporavio.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović +15 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +9 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene