Društvene mreže gore

Nakon teških optužbi glumica se javno ispričala za gnjusno maltretiranje kolegice

Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lea Michele (Foto: Profimedia) Galerija

Lea Michele javno se ispričala Samanthi Ware nakon što ju je ona javno optužila za maltretiranje dok su zajedno snimale seriju "Glee".

Američka glumica Lea Michele objavila je javnu ispriku afroameričkoj kolegici Samanthi Ware koja ju je optužila da joj je život pretvorila u pakao kada su zajedno radile na snimanju serije "Glee".

Pogledaj i ovo showbuzz tužna podudarnost Dok se opraštaju od glumice koja je pronađena mrtva, njezini obožavatelji u nevjerici su i zbog jedne bizarne slučajnosti

33-godišnja glumica obećala je da će biti bolja ubuduće i priznala da su njezin privilegirani položaj i nezrelost nanijeli patnju Samanthi, o čemu se oglasila na svom profilu na Instagramu.

No uz ispriku, inzistira na tvrdnji da se ne sjeća konkretne izjave kojom je prijetila kolegici tijekom dužeg razdoblja maltretiranja 2015. godine.

Trenutačno trudna Lea tvrdi da nikada nije ni o kome sudila na temelju nečije boje kože ili prošlosti te da uči na svojim pogreškama koje je napravila kako bi mogla biti bolji uzor svom djetetu koje na svijet treba doći kroz nekoliko mjeseci.

Lea se odlučila javno ispričati nakon što su joj otkazani vrijedni ugovori, a prijatelji i kolege okrenuli joj leđa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

"Sjećaš li se kada si moje prvo pojavljivanje na televiziji napravila pravim paklom? Ja to nikada neću zaboraviti, pogotovo ne između ostalih traumatskih situacija koje si mi radila i zbog čega sam se pitala imam li uopće šanse u Hollywoodu", upitala je javno Samantha Leu.

Samantha nije jedina. Na Leino ponašanje požalio se i glumac Gerard Canonico (30), koji je s Michele glumio na Broadwayu. "Bila si prava noćna mora meni i svim mojim kolegama. Zbog tebe smo se osjećali kao da ne pripadamo ondje", rekao je Canonico nakon glumičine javne isprike.

Malo nakon toga Leu su s Instagrama maknule bivše kolegice Ariana Grande i Keke Palmer. Brojne kolege iz serije "Glee" reagirale su na Leino ponašanje te su dale podršku Samanthi. Heilee Steinfeld otkrila je kako ju je Lea rasplakala 2011. godine na parkiralištu ispred seta na kojem su radile zajedno.

Lea Michele trenutačno je trudna i čeka dijete sa suprugom, poduzetnikom Zandyjem Reichem, a u seriji "Glee" glumila je Rachel Berry šest sezona. Za ulogu je bila nominirana za nagrade Emmy i Zlatni globus.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene