čestitamo!

Domaći par koji prkosi svim stereotipima dobio je drugu kćer, otkrili su i da su je nazvali po legendarnoj glumici

Antonia Matković Šerić - 2 Antonia Matković Šerić - 2 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonia Matković Šerić - 2 Galerija

Bračni par Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić iz grupe Pavel zajedno imaju petogodišnju kći Lunu, a sada su dobili još jednu djevojčicu.

Antonia Matković Šerić (32) i Aljoša Šerić (45) imaju razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo showbuzz ponosni tata djevojčica Prva šetnja s kćerkicom: Naš glazbenik ne bježi od očinskih obaveza dok 13 godina mlađa supruga odmara od poroda

U obitelj bračnog para iz grupe Pavel stigla je druga kćerkica koju su nazvali Ava, što je Antonia otkrila u svojim pričama na Instagramu gdje se javila iz rodilišta.

Pjevačica je objavila jednu fotografiju na kojoj pozira uz novorođenče i jednu na kojoj leži u bolničkom kreveti, a mjesec dana prije poroda je za tiskano izdanje Jutarnjeg lista najavila kako će kćer nazvati po legendarnog holivudskoj glumici Avi Gardner.

Antonia i Aljoša u braku su od 2014. godine te su jedan od onih parova koji uspješno prkosi stereotipima. Osim što je među njima 13 godina razlike, zajedno rade, odnosno pjevaju i sviraju u bendu Pavel, a čini se da im ništa od toga ne predstavlja prepreku.

Zajedno već imaju i petogodišnju kćerkicu Lunu, a Antonia je u srpnju za DNEVNIK.HR otkrila kako je ona reagirala kad je doznala da će dobiti seku.

"Luna se jako veseli postati starija sekica, već neko vrijeme tražila je da dobije bracu ili seku. Sada skupa biramo imena, ona mi pomaže da se odjenem, mazi mi trbuh, jako je nježna", ispričala je tada.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Manson i Dita Von Teese (Foto: Getty Images) Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Marilyn Manson (Foto: Getty Images) +0 Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Celebrity Ljepotice koje je zaveo sad otkrivaju nevjerojatne stvari koje im je radio, neki detalji pomalo su jezivi

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović - 1 Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene