Nije šala!

Njihova veza zaprepastila je javnost, a otac je ostao šokiran izborom kćerkinog životnog suputnika!

Greta Scacchi - 1 Greta Scacchi - 1 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Greta Scacchi - 1 Greta Scacchi - 5 Greta Scacchi - 4 Greta Scacchi - 3 Greta Scacchi - 2 Greta Scacchi - 1 Greta Scacchi - 2 Greta Scacchi - 3 Greta Scacchi - 4 Greta Scacchi - 2 +0 Greta Scacchi - 1 Galerija

Talijansko-australska glumica Greta Scacchi zaprepastila je javnost krajem 90-ih godina kad je za partnera odabrala svog bratića, a njihovoj ljubavi navodno je došao kraj prije 12 godina.

Talijansko-australska glumica Greta Schacchi zaprepastila je javnost krajem 90-ih godina kada se pročula vijest da je u vezi sa svojim bratićem s očeve strane Carlom Mantegazzom.

Greta i Carlo dugo su godina bili zajedno, a 1997. godine čak su dobili i sina Mattea. Status njihove veze nadalje je ostao vrlo tajan jer je njen otac bio šokiran činjenicom da mu je kći odabrala sina njegove sestre za životnog suputnika, a mnogi su govorili da je dvojac stao i pred oltar.

Te tvrdnje nikada nisu potvrđene ni opovrgnute, a za Daily Mail bliski je izvor sada potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj još prije 12 godina te da više nisu zajedno.

''Jednostavno su se udaljili kao što to često biva kod parova, ali među njima nema nikakve netrpeljivosti. Očito imaju zajedničkog sina i žele jedno drugom svako dobro. Jednostavno nije bilo suđeno'', rekao je izvor.

Dodao je: ''Gretina privatnost joj je jako važna i nikad joj nije bilo ugodno razgovarati o bilo čemu o vlastitom životu izvan ekrana. I ona i Carlo vrlo su privatni ljudi.''

Prije Carla, 62-godišnja Greta je s glumcem Vincentom D'Onforiom dobila kćerku Leilu George koja se kasnije udala za Seana Penna, a njihovom je braku također došao kraj početkom ove godine.

Greta je javnosti poznata po ulogama u filmovima ''Nedokazana krivnja'', ''Podvala'' i tako dalje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +9 Marijana Seifert - 2 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 1 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 2 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 3 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 4 +31 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 5 Celebrity Svjetski poznata manekenka plesala u Beogradu na hitove Seke Aleksić, pjevačica je objavila i njihovu zajedničku fotku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene