Tužno

Bivši dječji glumac iz hit-serije preminuo u 28. godini, pronašli su ga u ustanovi za beskućnike: "Zauvijek će nam nedostajati"

Austin Majors Austin Majors Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Majors Austin Majors - 2 Austin Majors - 3 Austin Majors - 1 Serija Njujorški plavci +0 Austin Majors Galerija

Austin Majors iz serije "Njujorški plavci" preminuo je u 28. godini.

Nekadašnji dječji glumac i zvijezda "Njujorških plavaca" Austin Majors preminuo je u dobi od 27 godina u ustanovi za beskućnike u Los Angelesu, i to nakon što je navodno progutao smrtonosnu količinu fentanila, snažnog lijeka protiv bolova, izvijestio je TMZ.

Obdukcija njegova tijela trebala bi biti dovršena ovih dana, a konačni toksikološki rezultati očekuju se za nekoliko mjeseci.

"Austin je bio pun ljubavi, umjetnik, briljantan i ljubazan čovjek. Austin je bio vrlo sretan i ponosan na svoju glumačku karijeru. Bio je aktivan Eagle Scout i završio je Salutatorian u srednjoj školi. Diplomirao je na školi filmske umjetnosti USC s velikom strašću prema režiji i glazbenoj produkciji", stoji u službenom priopćenju koje je obitelj objavila.

Austinova mlađa sestra Kali izjavila je da su joj najljepše uspomene s Austinom bile odrastanje na setu s njim, volontiranje na događajima s 'Kids With A Cause' i zajednička putovanja. Ona je također glumica, ambiciozna filmska spisateljica, producentica i redateljica.

"Austin je bio sin, brat, unuk i nećak na kojeg smo bili ponosni i zauvijek će nam nedostajati", stoji također u izjavi.

Austin je tijekom sedam sezona glumio Thea Sipowicza u "Njujorškim plavcima", i to sina detektiva Andyja Sipowicza, kojeg je glumio Dennis Franz. Osvojio je nagradu Young Artists za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji za svoj rad 2002. godine, a bio je i nominiran za najbolju izvedbu u "Treasure Planet".

Prvu ulogu snimio je 1997. godine u filmu "Nevada", a nastavio je glumiti u "The Price of Air", "Providence", "Planet s blagom", "Banane", prije nego što je dobio ulogu Thea u "Njujorškim plavcima".

Nakon toga Austin je nastavio glumiti u "Volareu", "Hitnoj pomoći", "Herkulu", "Malom Manhattanu" i brojnim drugim serijama i filmovima.

Uloga u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" u 2009. godine bila mu je jedna od posljednjih.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Julia Roberts i Jennifer Aniston - 1 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston +21 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 4 Zanimljivosti Isplivali detalji svađe Meghan Markle i holivudske ljubimice, rijetki znaju za detalje tog sukoba među njima

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene